Connect with us

technokrata

Ulravékony billentyűzet iPad 3-hoz

ultrathin-kb-coverfob2

Smart home

Ulravékony billentyűzet iPad 3-hoz

A Logitech bemutatta a mindössze 99 dollárba kerülő Apple táblagépkiegészítőjét, mely akár komoly védelmet adhat kedvenc iPadünknek.

Sokan elgondolkadtak már rajta, hogy mennyire menőbb lenne (és hasznosabb), ha a SmartCover nem csak egy védőborító lenne az iPad-en, hanem egyben egy billentyűzet is lenne. Nos, nemsokára ez a probléma megoldódni látszik, hála a Logitech új kiegészítőjének, melyet a minap mutatott be a neves gyártó. Ez a borító tulajdonképpen egy ultravékony Bluetooth billentyűzet extra funkciógombokkal.

Ez a kütyü egyben egy teljesértékű billentyűzet, másfelől pedig ugyanúgy védi a Retina kijelzőt, mint a Smart Cover és az instant Ki/Be is funkcionál vele. Annak, akinek iPad 2-je van, annak se kell lemondania erről a kütyüről, ugyanis készül egy olyan modell is, amelyik a korábbi Apple táblagéppel kompatibilis. A benne levő elemmel pedig sokáig bírja a kiegészítő, ugyanis napi két órás használat mellett is fél évig bírja szuflával. Még ebben a hónapban kikerül a boltok polcaira az  Logitech Keyboard Case for iPad 2 vagy iPad (új), mely az amerikai és az európai piacokon egyaránt debütál, nagyjából 100 dolláros áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek