Connect with us

technokrata

Szép város Budapest és ezt a Lenovonál is tudják

lenovo-ideatab-s2109-1

Smart home

Szép város Budapest és ezt a Lenovonál is tudják

A kínai gyártó egyik legújabb tabletjének reklámjában Budapest panorámaképével demonstrálják az idő múlását.

Hogy mennyire erős az IdeaTab S2109 akkumulátora? Nem mellékes kérdés, de hogy jön ide Budapest? Nos, a reklámvideó szerint 10 órát bír ki a táblagép és ezt egy, az idő múlását demonstrálni kívánó panorámavideóval igyekeznek bemutatni, mely videó fővárosunkat mutatja 10 órában a Gellért-hegyről. A Lenovo amúgy is szívem csücske, mert egy kis beszállító cégből mára Kína egyik legmeghatározóbb szórakoztatóelektronikai vállalatává nőtte ki magát és jó látni, hogy ha Európa, akkor Európa szíve legyen a célpont, ami pedig Budapest.

A Lenovo IdeaTab S2109 táblagép egyébként 9.7 collos IPS kijelzőjű készülék 1024×768-as felbontással (4:3-as képarány) és mindössze 9 mm vastag. Csak előlapi kamerája van, az is 1.3 megapixeles, így fotózni-filmezni nem ezzel fogunk. Még csak előrendelhető státuszban van, május 10-én kerül a boltokba, természetesen már Android 4.0-val a fedélzetén.

Nem a Lenovo az első cég, de nem is az utolsó, amelyik kis hazánkban forgatja reklámját vagy annak egy részét. Így tett például a Canon is, mely Legria HF M32 kamerájához választotta a Lánchidat és környékét díszletnek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek