Connect with us

technokrata

Már Itthon is kapható a WayteQ 7 collos táblagépe

xTAB-70i_logo

Tablet

Már Itthon is kapható a WayteQ 7 collos táblagépe

A készüléken a nagyokkal ellentében már Android 4.0 fut és hihetetlenül olcsó.

Kellemes, egyszerű kezelőfelület, versenyképes ár immár a legújabb Android platformon is.  A WayteQ xTAB-70i táblagép 2. generációs Cortex-A9 processzorral és 4 GB belső memóriával már hazánkban is elérhető. A WayteQ xTAB-70i 4:3 képarányú, 7”-os kijelzőjének köszönhetően egy kézben is kényelmesen elfér, a hordozást pedig a mindössze 410 g-os súly és a dobozban található tok könnyíti meg. Az előtelepített Google alkalmazások (GMail, E-Mail, Naptár, Talk, G-Search) pedig a használatba vétel első percétől kezdve biztosítják a megszokott, gyakran használt funkciókat.

A WayteQ xTAB-70i rendkívül kedvező ára mellett rendelkezik minden fontos funkcióval és számos bővítési lehetőséggel is. Az OTG szabványt támogató USB csatlakozás segítségével külső meghajtó vagy akár 3G modem is csatlakoztatható (a kompatibilis eszközök listája itt olvasható)

Nagyobb testvéréhez hasonlóan beépített webkamerával, Bluetooth-szal és HDMI csatlakozással is rendelkezik. Ez utóbbinak, valamint a Cortex-A9-nek köszönhetően pedig akár Full HD felbontású filmek lejátszására is kiválóan alkalmas, nagyképernyős televízióhoz csatlakoztatva. A WayteQ xTAB-70i hazánkban bruttó 39 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek