Connect with us

technokrata

Bámulatos, hogy mire képes az XSense hajlékony kijelzője

atmel

Smart home

Bámulatos, hogy mire képes az XSense hajlékony kijelzője

Manapság 3 dolog tartja izgalomban a szórakoztató elektronikára éhes embereket: a Google Eye, a Samsung Galaxy S III és a hajlékony kijelző. Utóbbiról itt egy újabb érdekes koncepció.

Az Atmel nem kevesebbet szeretne elérni, mint hogy a jövő hajlékony kijelzőit gyártsa le a világ számára. XSense kijelzője ígéretes tervnek tűnik, ugyanis bármire rászerelhetjük majd a jövőben, mivel kitűnően skálázható. Így akár egy domború idomokkal megáldott kávéfőző kijelzője is lehet érintőképes kijelző vagy bármilyen egyenletes felületé, legyen az bármilyen.

Az Atmel XSense kijelzője film-alapú réteggel rendelkezik, mely teljes mértékben érzékeli az érintést és bármilyen formában, irányban hajlítgathatjuk, lényegében tökéletes megjelenítő marad. Képzeljük el, hogy egy olyan eszközt tartunk a kezünkben, aminek tulajdonképpen nincsen kerete, hanem faltól falig kitölti a kijelző az előlapot, vagy akár maga a kijelző lenne a fogó része is a táblagépnek, amin minden érintőképes. Ebben a videóban megmutatják, hogy mire is gondolnak a készítők, és meg kell mondjam, nagyon tetszik ez a jövő.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd