Connect with us

technokrata

Egy táblaszív és a többiek

shapes

Tablet

Egy táblaszív és a többiek

Különleges formákba öntötte táblagépeit a Toshiba, melyek tegnap óta meg is vásárolhatóak.

A japán gyártó legújabb táblagép-családja segít kifejezni magunkat és kitűnni a többi tablet felhasználó közül. A Toshiba Shapes a gyártó szerint az emberiség három különböző formában tudja magát a legjobban kifejezni. Az Oblong egy kör alakú tablet, mely ideális lehet lemezlovasoknak (bakelit), de bárkinek, aki nem akarja, hogy sarkosítva legyen a világ. A Rhombus a nevéhez híven rombusz alakú. A legvégére hagytam a szerelem formáját, a szív alakú tabletet, az Amore-t, mely a gyártó oldala szerint az „a Szív, amivel játszani lehet”. Utóbbi ideális választás barátnőnk számára évfordulós ajándéknak vagy csak úgy bármikor. Ráadásul tegnap óta ezen az oldalon meg is rendelhető.

Hogy kamu-e az egész? Ha a videóban nem vesszük észre, hogy elég pocsékul lett behelyezve az emberek kezébe és hogy valahogy sehogy se illik a videóba a táblagép (a Rhombus-nál lehet a legjobban kivenni), akkor az április elsejei dátum a gyártó oldalán már elég támpont lehet ahhoz, hogy bolonddá tegyen minket a gyártó. Elég lanyha fricska ez a fajta humor, de egy mosolyt talán megér. Pláne, ha azt vesszük, hány embert sikerült április bolondjává tenni.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd