Connect with us

technokrata

Az új iPad kijelzője tapintható lesz?

senseg_1352457cl-8

Tablet

Az új iPad kijelzője tapintható lesz?

Bár úgy tűnik, évekre van a technológiai újítás, mégis lehetséges, hogy ez lesz az iPad egyik legnagyobb bevitt ütése riválisaival szemben.

Tavaly decemberben a Senseg nevű cég bemutatott egy olyan kijelzőt, melynek érintésekor elektrosztatikus mező jött létre az üvegen és különböző súrlódásokat, textúrákat stimulált, melyeket ujjainkkal érezhettünk is. Tavaly év végén még eléggé gyerekcipőben járt ez az eljárás és úgy tűnt, hogy évekre vagyunk a széleskörű használatától, de most egy halvány reménysugár jelent meg az égen, ugyanis elképzelhető, hogy ez a speciális kijelző lesz az egyik új funkciója az iPadnek. A Pocket Lint pedig megkérdezte a Senseg szóvivőjét, hogy mi erről a cégének a véleménye, aki annyit válaszolt, hogy az Apple sajtóeseményéig nem tud állást foglalni ebben a kérdéskörben.
Ami még gyanúsabbá teszi az egészet, az az, hogy az Apple ma estére szóló meghívóján az áll, hogy „We have something you really have to see. And Touch.” , vagyis nem csak látni lehet, hanem érinteni is. Bárhogy is legyen, ma este miden kiderül.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák