Connect with us

technokrata

Cseppálló táblagépek a Motorolától

motorola-xoom-2-media-edition

Tablet

Cseppálló táblagépek a Motorolától

Az amerikai gyártó Xoom modellje rögtön két utódot is kapott.

A Xoom 2 ugyanis egy kisebb és egy nagyobb változatban is bemutatkozott Barcelonában. A normál 10,1-es képátlójú változat mellett megjelenő 8,9-es kisebb masina a Media Edition utónevet kapta, de a könnyebb hordozhatóságon túl nem sokban különbözik nagyobb testvérétől – állítólag komolyabb hangszórókat kapott. Mindkét típus érdekes, kissé lecsapott szélű formatervet, 1280×720 pixeles felbontású IPS kijelzőt, 1,2 GHz-es, kétmagos processzort és 1 giga RAM-ot tudhat magáénak. Képességek tekintetében beszélhetünk még egy 5 megapixeles kameráról a hátlapon, egy VGA felbontásúról az előlapon, illetve Wi-Fi és HSDPA kapcsolatról egyaránt. Ami azonban mindezektől is fontosabb megkülönböztető jegye Xoom 2-nek, az a cseppálló kivitel. Hivatalosan nem vízhatlan a masina, de a gyártó elmondása szerint egy kisebb megázást, vagy egy kiömlött üdítős balesetet simán kibírnak a készülékek, mindenfajta károsodás nélkül.

A Motorola különleges MotoCast nevű „privát felhő” szolgáltatása mindkét modellhez ját – ennek lényege, hogy az otthoni gépén a felhasználó saját felhőállományt hozhat létre és azt érheti el a Xoom-ok segítségével.
Az újdonságok várható vételárára vonatkozó információk egyelőre nem láttak napvilágot, mint ahogyan az is kérdéses, hogy itthon egyáltalán hivatalosan forgalomba kerülnek-e a különleges formavilágú táblagépek.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő