Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cseppálló táblagépek a Motorolától

Tablet

Cseppálló táblagépek a Motorolától

Az amerikai gyártó Xoom modellje rögtön két utódot is kapott.

A Xoom 2 ugyanis egy kisebb és egy nagyobb változatban is bemutatkozott Barcelonában. A normál 10,1-es képátlójú változat mellett megjelenő 8,9-es kisebb masina a Media Edition utónevet kapta, de a könnyebb hordozhatóságon túl nem sokban különbözik nagyobb testvérétől – állítólag komolyabb hangszórókat kapott. Mindkét típus érdekes, kissé lecsapott szélű formatervet, 1280×720 pixeles felbontású IPS kijelzőt, 1,2 GHz-es, kétmagos processzort és 1 giga RAM-ot tudhat magáénak. Képességek tekintetében beszélhetünk még egy 5 megapixeles kameráról a hátlapon, egy VGA felbontásúról az előlapon, illetve Wi-Fi és HSDPA kapcsolatról egyaránt. Ami azonban mindezektől is fontosabb megkülönböztető jegye Xoom 2-nek, az a cseppálló kivitel. Hivatalosan nem vízhatlan a masina, de a gyártó elmondása szerint egy kisebb megázást, vagy egy kiömlött üdítős balesetet simán kibírnak a készülékek, mindenfajta károsodás nélkül.

A Motorola különleges MotoCast nevű „privát felhő” szolgáltatása mindkét modellhez ját – ennek lényege, hogy az otthoni gépén a felhasználó saját felhőállományt hozhat létre és azt érheti el a Xoom-ok segítségével.
Az újdonságok várható vételárára vonatkozó információk egyelőre nem láttak napvilágot, mint ahogyan az is kérdéses, hogy itthon egyáltalán hivatalosan forgalomba kerülnek-e a különleges formavilágú táblagépek.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés