Connect with us

technokrata

Fura alakok járnak AppleStore-ba

Irby-Pace-Grid-Home-Page

Dotkom

Fura alakok járnak AppleStore-ba

Egy észak-texasi egyetem fotós szakának a hallgatója különös hobbinak hódol immár 2 éve: járja az AppleStore-okat és lementi azokat a fotókat, amelyeket próbaképpen csinálnak az iEszközökkel.

Mára akkorára nőtt az adatbázisa a wannabe fotós  Irby Pace-nek, hogy kiállítást fog rendezni azokból. Az tény, hogy az emberek valamiért szeretik magukat lefotózni a kiállított iOS-es eszközökkel, főként az iPad-del, de senki se gondolt arra, hogy jön valaki és ezeket a képeket elküldi magának emailben, mert hogy eleinte Pace is így tett.

Aztán rájött valamire. Rájött, hogy simán át tudja másolni a képeket a saját iPad-jére (ha meg kérdezték, hogy mit csinál, azt hazudta, hogy összehasonlítja a két eszközt).

Persze nem a boltban kezdte el válogatni a képeket, hanem szépen hazavitte őket és a jobbakat megtartotta a jobb időkre. A jobb idők eljött és most kiállítás lesz belőle, és mi lehetne frappánsabb egy olyan kiállításnak, ahol gyanútlan emberek néznek ránk bamba tekintettel a képekről, mint a Nem kívánt következmények (Unintendend Consequences)?

Csak ne járjon úgy, mint az a Kyle McDonald, aki egy kémprogramot telepített fel az iSzámítógépekre, mely program percenként lőtt egy fotót arról, ami előtte történt. Ez pedig teljesen illegális, hiszen ha akartuk, ha nem, lefotózott minket. Nem csoda, ha az FBI kis idő elteltével kopogott McDonald ajtaján. A kérdés az, hogy Pace-nek is ez a sors jut majd? Nála ugyanis kicsit árnyaltabb a helyzet azáltal, hogy az ő képeit a fotókon szereplők készítették és rajtahagyták az eszközökön, hogy bárki láthassa őket. Persze az is megkérdőjelezhető, hogy mennyire számít ez Pace munkájának, aki elvileg fotózást tanul, mégis mások képeivel próbál ismertséget szerezni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő