Connect with us

technokrata

Samsung vs. Apple – második menet

Tablet

Samsung vs. Apple – második menet

Ezúttal Korea kerekedett felül: újra értékesíthető a Galaxy Tab Németországban.

Az egyre elmérgesedő Samsung-Apple háború legutóbbi csatájának győztese a koreai vállalat lett, ugyanis a német bíróság kimondta, hogy az átalakított Samsung Galaxy Tab 10.1 már nem minősül plágium terméknek, így az minden további nélkül értékesíthető Németországban. A tavaly szeptemberben az Apple által betiltatott 10.1-es Tab új verziója a 10.1N nevet viseli, és bár csak minimális átalakításon esett át, ez a típus már a németeknél is elérhető. Az új Tab annyiban módosult, hogy az alumínium keret esetében feljön a kijelző üvege mellé, ami miatt már nem keverhető össze az iPad teljes egészében kijelző előlapjával – illetve valamivel arrébb kerültek a hangszórók is rajta.

A régi és az új Tab 10.1

A korábbi változat értékesítési tilalma egyébként továbbra is él, a sima 10.1 modell nem kerülhet vissza a helyi üzletek polcaira.
A harc persze még messze nem ért véget, hiszen egyrészt az Apple a teljes Galaxy portfolióról azt állítja, hogy az az ő termékeik másolata, a Samsung pedig jó néhány szabadalmi pert vart cserébe az almás cég nyakába…Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin