Connect with us

technokrata

Egy táblagép miatt törhet ki a III. Világháború?

israelcommercial

Dotkom

Egy táblagép miatt törhet ki a III. Világháború?

Irán a Samsung kitiltását fontolgatja az országból egy izraeli reklámfilm miatt, de megjósolhatatlan, hogy milyen szankciók jöhetnek még ezen kívül.

Irán egy izraeli kábeltévén, a HOT-on futó reklám miatt gondolja úgy, hogy nincs helye a Samsungnak az országában. A reklámfilmben szereplő színészek egy sitcom, azaz helyzetkomikumra épülő sorozatban játszanak, az Asfur-ban. A Samsungnak igazából nincs sok köze a reklámhoz, simán lehetett volna bármilyen más táblagép, amivel a kábeltévét népszerűsíthették volna.
A reklám arról szól, hogy az Asfur négy főszereplője az iráni Isfahanba mennek, ahol egy nukleáris létesítmény is található a reklámban. Az egyik szereplő meg is kérdi, hogy ebben a porfészekben vajon nézi-e valaki az Asfur-t, míg a másik arra kiváncsi, hogy van-e kóser konyha a környéken. Az egyik színész pedig bekente magát egy krémmel a radioaktivitás miatt. Ekkor találkoznak egy látványosan unatkozó Moszad-ügynökkel, aki már várta őket.

Az ügynök több mint 2 hónapja figyeli a környéket, ami meglehetősen unalmasnak talál, ezért van nála táblagép, amelyen a kedvenc sorozatait nézi, az Asfur-t pedig mindig nézi, ha van reaktor, ha nincs. A táblagépet pedig a Hot-tól kapta ajándékba és megtalálható rajta a kábeltévé VOD appja is. Ekkor az egyik szereplő megkérdi, hogy mi az a másik applikáció a gépen, véletlenül meg is nyomja, és ekkor felrobban a nukleáris reaktor, amit egy „újabb titokzatos robbanás Iránban.”-nal le is tud a sorozatszereplő.


Ez pedig annyira kicsapta a biztosítékot Iránban, hogy felszólították a Samsung-ot, hogy azonnal szedje le az összes reklámplakátját Teheránban, pedig a dél-koreai cég csupán egy promóció része, amihez a legkevésbé sincs köze.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő