Connect with us

technokrata

Magyar alkalmazás tarol az Android Marketben

ipod_tablet

Tablet

Magyar alkalmazás tarol az Android Marketben

A Táblamagazin a hazai androidos táblagépeken az ötödik legnépszerűbb program, a Facebookot is megelőzve.

Mire jó egy tablet? – kérdezik sokan, és bizony a válasz nem is olyan egyértelmű, mint gondolnánk. A táblagépek, mint szórakoztató elektronikai eszközök, az internetezésen és játékon kívül ugyanis számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek színesebbé teszik a felhasználók hétköznapjait.

Ilyen például a digitális könyvek, illetve újságok olvasásának lehetősége, mely amellett, hogy egyszerűsíti mindennapi olvasnivalónk beszerzését, olyan multimédiás élménnyel is gazdagítja a felhasználót, mely eddig a hagyományos könyveknél, és újságoknál elképzelhetetlen volt. A videókkal, mozgó animációkkal ellátott fizetős kiadványok mellett ugyanakkor az ízléses és színvonalas ingyenes tartalmak is egyre keresettebbek

A Táblamagazin jelenleg a WikiTech-kel együtt tizennyolc tematikus magazint kínál ingyenesen a táblagép tulajdonosok számára: Autópult, Betegszoba, Carsandgirls, Édenkert, Funzine, Globspot, Háziállat, Lakbermagazin, Motorinfo, Porthole Tablet, Prae, Profitline, Rita Konyhája, Rúzs és más, Shopping.hu, Szülők lapja, Tiszta jövő, Wikitech. A magazinok legfrissebb számai a www.tablamagazin.hu oldalról email előfizetéssel, illetve az Android Marketből és az Apple Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásokon keresztül szerezhetők be.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő