Connect with us

technokrata

Magyar alkalmazás tarol az Android Marketben

Tablet

Magyar alkalmazás tarol az Android Marketben

A Táblamagazin a hazai androidos táblagépeken az ötödik legnépszerűbb program, a Facebookot is megelőzve.

Mire jó egy tablet? – kérdezik sokan, és bizony a válasz nem is olyan egyértelmű, mint gondolnánk. A táblagépek, mint szórakoztató elektronikai eszközök, az internetezésen és játékon kívül ugyanis számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek színesebbé teszik a felhasználók hétköznapjait.

Ilyen például a digitális könyvek, illetve újságok olvasásának lehetősége, mely amellett, hogy egyszerűsíti mindennapi olvasnivalónk beszerzését, olyan multimédiás élménnyel is gazdagítja a felhasználót, mely eddig a hagyományos könyveknél, és újságoknál elképzelhetetlen volt. A videókkal, mozgó animációkkal ellátott fizetős kiadványok mellett ugyanakkor az ízléses és színvonalas ingyenes tartalmak is egyre keresettebbek

A Táblamagazin jelenleg a WikiTech-kel együtt tizennyolc tematikus magazint kínál ingyenesen a táblagép tulajdonosok számára: Autópult, Betegszoba, Carsandgirls, Édenkert, Funzine, Globspot, Háziállat, Lakbermagazin, Motorinfo, Porthole Tablet, Prae, Profitline, Rita Konyhája, Rúzs és más, Shopping.hu, Szülők lapja, Tiszta jövő, Wikitech. A magazinok legfrissebb számai a www.tablamagazin.hu oldalról email előfizetéssel, illetve az Android Marketből és az Apple Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásokon keresztül szerezhetők be.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin