Connect with us

Bivalyerős Windows-tablet lett a GammaTech RT10C

GammaTech RT10C

Tablet

Bivalyerős Windows-tablet lett a GammaTech RT10C

Egy újabb burkolt tabletre vágysz, amit magaddal vihetsz bárhová bevetéskor? Akkor ez a táblagép tökéletes választás lehet.

A GammaTech ismét hozzád adott a palettájához egy védő borítással ellátott Windows tabletet. Az RT10C egy 10.2 colos (1024×600 pixeles) érintőképernyővel ellátott kis erőgép. A készítők sok finomságot integráltak bele, úgy, mint  Core i7-es mobil processzor, Integrált HD grafikus mag, kettő USB2-es port, VGA kimenet, Ethernet csatlakozó, két Minicard foglalat, PCMCIA foglalat, CompactFlash foglalat, Soros port, Wi-fi és Bluetooth.  A felhasználók választhatnak, hogy Windows 2009, Windows 7, vagy Windows 7 beágyazott operációs rendszert szeretnének-e rá.
Egyéb felszereltésge a TPM 1.2 ujjlenyomat olvasó és a SmartCard ovasó a biztonságért. A 9 cellás Smart Lithium-ion akkumulátorral egy feltöltéssel akár 5 órán át hajthatjuk a gépet, bírni fogja a strapát. Ahogy a GammaTechtől már megszokhattuk, 810G-s katonai szabványok szerint készítették el, valamint IP65 szintű por, és cseppállósággal, így mókázhatunk vele akár a dzsungelben is, mert ezt a táblagépet valószínűleg Chuck Norris készítette.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom