Connect with us

Nem megy fel az a fránya Ice Cream Sandwich

ASUS Eee Pad Transformer Prime

Dotkom

Nem megy fel az a fránya Ice Cream Sandwich

Most épp a frissítéssel akadt némi problémája az ASUS csúcstáblagépének. Ráadásul még váratlan fordulatok is vannak az üggyel kapcsolatban. Sikersztori alant.

Nemrégiben írtunk, hogy a 4.0-ás Android ICS-es frissítése elérhető és a világ népei örömujjongásba kezdetke emiatt. Sajnos korai volt az öröm, mert sok embernek egyszerűen nem megy ez a metódus.

Végfelhasználói visszajelzésből értesültünk, hogy nem minden készüléken futott le rendben a frissítés.  A probléma alapvetően a sorozatszám miatt van, ami néhány készüléken az „Unknown” kiírással végződik, azaz a készülék nem tudja beolvasni a saját sorozatszámát, ezzel megakadályozva az ICS frissítését.

Egy internetes fórumon, az XDA-Developers-en kelt először szárnyra a hír és az Asus egyik embere reagált is a problémával kapcsolatban. Ez azért meglepő, mert ritka, mint a fehér holló az olyan ember, aki felvállalja a reagálást és segíteni próbál a probléma megoldásán,mindezt egy független oldalon ahelyett, hogy az ASUS körlevélben vagy hivatalos fórumon reagált volna a frissítés problematikájára.  Gary Key, aki felügyeli a javítási folyamatot, nemrégiben jelentette, hogy reprodukálták a hibát és próbálják javítani a felhasználók bevonásával. Mi ez, ha nem ügyfélközpontú gondolkodás?Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom