Connect with us

technokrata

Váratlan nagytestvér – Asus Transformer Prime TF70T

TF70T

Tablet

Váratlan nagytestvér – Asus Transformer Prime TF70T

Az Asus kiengedte a szellemet a palackból: van még egy Transformer tabletje, ráadásul 1920×1200-as Full HD ISP+ -os LCD Gorilla Glass borítású kijelzővel. Nyammmi

Ezzel a kijelzővel már Full HD filmeket is vígan nézhetjük (akár 40 megabiten), ehhez képest az iPad2 kijelzője sehol sincsen. Ez minden Transformer Prime-ot kedvelő ember vérét feltüzeli, de szerintem minden olyanét is, aki valamilyen szinten szereti a kis táblagépeket.

Amit eddig tudhatunk róla, az az, hogy ez a modell az 1280×720 pixel felbontású készülék mellé érkezik és körülbelül 100 dollárral lesz drágább. A kijelzőn kívül szinte semmi sem változik az eredeti hardver kiépítésen: ebben is Tegra 3-as processzor van, 32 vagy 64 GB tárhely, stb., stb, de az operációs rendszere már Android 4.01-es Ice Cream Sadwich lesz!

A várható fogyasztói ára valahol 600-700 dollár körül mozog majd. Pár szó a hardverről: a gép lelke egy 1.3 Gigahertz -es 4 magos Tegra 3-as processzor, ehhez társul a 12 magos grafikus chip, továbbá a gyönyörű megjelenésért egy Brilliant 10.1 Colos 1920×1200-as Full HD kijelző felel, amit persze Gorilla Glass-el védenek. A szép képekről egy, a hátlapon található 8 megapixeles autófókuszos kamera gondoskodi, de elől is található egy 2 megapixeles kamera, így könnyedén csetelhetünk videó formájában ismerőseinkkel, barátainkkal.  Az elsődleges (hátlapi) kamera videórögzítésben is tudja a full HD-t, de a lejátszás sem okoz neki gondot.  A szokásos megoldásokon csatlakozik az Internetre egy b/g/n-es wi-fi-n keresztül, de van benne Bluetooth és EDR is. Ha valamihez hozzá szeretnénk kötni, akkor a szokásos mikrofonos kettő az egyben jack-dugót használhatjuk,  ha  tv-re kötnénk, akkor azt a mini HDMI-n keresztül tehetjük eztmeg. Ha kevés a 64 GB, akkor rakhatunk bele még akár 32 GB-ot microSD kártya formájában is. A hangzásról pedig a sztereó hangszóró gondoskodik. Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák