Connect with us

Elmarad a várva várt ASUS Eee Pad Memo 7 premierje

Asus-Eee-Pad-MeMO-7-inch-Tablet-will-run-Android-3.0-Honeycomb-2

Tablet

Elmarad a várva várt ASUS Eee Pad Memo 7 premierje

Voltak híresztelések, miszerint a Memo 7 már most januárban megjelenik, hát mégsem. Végül is nem jöhet be minden pletyka.

A CES 2012-n jelentette be az Asus, hogy csak az év második negyedében, azaz kora nyáron fog Amerikában debütálni a Memo 7. Sajnos árról most nem esett szó. A készüléket már várjuk egy ideje, ugyanis már az egy évvel ezelőtti CES-en bejelentették és a Computexen be is mutatták.. Öröm az ürömben, hogy így legalább a 4-es Androidot kapja majd, a 3-as vagy a 2-es helyett.

A nevéből adódóan a készülék egy 7 colos, 1280×800 pixel felbontású WXGA kapacitív kijelzőt kapott, processzora pedig 1.2 Gigahertz-es Qualcomm Snapdragon. A beépített memória szerény 1 GB, de tovább bővíthetjük 16, vagy 32 Gigára eMMC kártyával. Hátul egy 5 Megapixeles kamera figyeli a világot, amivel 1080p-s videókat is készíthetünk, de van másodlagos kamerája is, mely 1.2 Megapixeles. A szokásos módokon csatlakozik az Internetre, vab benne Wi-fi (b/g/n), de kapott Bluetooth portot is és EDR-t-is. Hogy ne tévedjünk el, van benne iránytű és GPS-is, de a kornak megfelelően ez a készülék is giroszkópos, úgyhogy forgathatjuk vidáman. Van benne közelségérzékelő is, ami kikapcsolja a kijelzőt, ha például tokba raknánk a táblagépet (mint az iPad 2 esetében). Ha nincs wi-fi kapcsolat, akkor se kell lemondani az internetről, ugyanis 3G modem is van benne, ami által hamarabb merül le a 4400 mAh-ás akkumulátor, de akár a puszta közepén is YouTube-ozhatunk.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom