Connect with us

HD kamerái lesznek az iPad 3-nak

Pont mint ez, csak jobb lesz

Tablet

HD kamerái lesznek az iPad 3-nak

Ahogy egyre közelebb kerülünk a hivatalos bejelentéshez, annál több tény szivárog ki az új táblagépről. Csak aztán ne csalódjunk úgy, mint tavaly az iPhone 5-tel kapcsolatban.

Persze nem csak nálunk örvend manapság nagy sikernek az Apple-téma, szinte minden nagyobb médiumnál megszaporodtak az Apple és iPad3 címkék. A mostani „állítólagozás”-t az iLounge-os Jeremy Horwitznak köszönhetjük, aki Twitter-ében leírta azokat a dolgokat, amiket tudni vél a készülőfélben levő iPad 3-al kapcsolatban.
Horwitz tudni véli, hogy mindkét kamerája HD felbontású lesz, sőt, az elsődleges kamerája 8 MP-es lesz, így az egyik legfejlettebb táblagép jobb fotókat fog majd csinálni, mint az iPhone 4S (1536×2048 pixel), habár mások szerint ugyanolyan kamera lesz benne, mint az iPhone 4-ben. Emellett, ahogy már korábban is megírtuk, az iPad3-ban a legnagyobb dobás a retina-felbontású kijelző lesz. Még egy nem elhanyagolható tény, hogy az Apple továbbviszi Steve Jobs álmát, ugyanis a nemrégiben elhunyt vezető szerint le kell vinni az eszközök árait, hogy minél többen vegyék meg a kaliforniai cég termékeit, így állítólag az iPad 3 mindössze 499 dollárba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom