Connect with us

technokrata

Jön az Acer Iconi Tab A700

Acer-Iconia-Tab-A700

Tablet

Jön az Acer Iconi Tab A700

Nemrégiben debütált az Egyesült Királyságban az Acer Iconia Tab A200-as, és úgy tűnik Acer-ék nem unatkoznak a 2012-es évben sem.

Az orosz mobil portál (NoMobile.ru) szerint, egy új tablet van születőben, amit a CES 2012-n szeretnének majd debütálni. Az Iconia Tab A700 szintén 10.1″-os lesz, ami megszokott a tabletek világába, viszont az 1920 x 1200 pixeles felbontással már relatíve kilóg a sorból. Ezekhez társul még egy Tegra 3-as processzor, egy 5 megapixeles hátsó kamera beépített vakuval, és egész hosszú vélhetően 10 órás üzemidejű 9800mAh akkumulátor.

A tabletbe lesz még ezeken felül SIM-kártya foglalat, microUSB csatoló felület, dedikált gomb ami megakadályozza a képernyő elfordulását, audio jack, és micro-HDMI. A beépített tárhelyről még nem tudni mekkora lesz, csak hogy microSD kártya foglalat lesz rajta. Természetesen, mint minden valamire való eszközön, ezen is lesz Wi-Fi, Bluetooth,  arról viszont hogy milyen operációs rendszer lesz rajta, vagy hogy mennyibe fog kerülni nem lehet tudni egyelőre.  Előreláthatólag 2012 márciusában lesz kapható.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle