Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz az iPad 3?

Tablet

Ilyen lesz az iPad 3?

Idén bemutatja az Apple az iPad 3-at, amit talán csak az apokalipszis akadályozhat meg. De hogy mi lesz benne? Retina leolvasó? Atomreaktor? Csillagkapu? Nézzünk meg egy két elméletet!

Hardver:

  • A CNET állítása szerint nincs kizárva, hogy egy 4G-s Qualcomm LTE Gobi 4000 chip kerül bele. A Qualcomm már eleve beszállítója az Applenek. lyen 3Gs chippekkel szerelik az iPhoneokat. A Digitime szerint, az A5-ös processzor utódja hajtja majd, ami egy négy magos A6-os lesz.
  • A “Retina felbontású” kijelzőt is már nagyon várjuk, amivel a 9.7 colos kijelzőt kívánják szerelni. Ennek a felbontása 2048 x 1536 pixel.
  • A kijelzőt több féle technológiával kívánják összerakni, például az indium gallium zinc oxide (IGZO) kijelző fejlesztett változatát, aminek köszönhetően a panel sokkal vékonyabb lesz, nem lesz majd szükség a dual-led háttér világításra, és full HD felbontás is elérhető lesz.
  • A Sharp fogja szállítani a kijelzőt, Mondja a Wall Street journal. A Sharp már eleve szállít kijelzőt az Applenek. A Digitimes szerint pedig a Samsunggal együtt fogják szállítani a nagyfelbontású kijelzőket.
  • A Digitimes szerint pedig egy 14000mAh es akkumulátor adja a kakaót.

Mikor is érkezik?

  • A Digitimes szerint januárban kezdik összerakni az első példányokat a Foxconn-nál.  Bár később még említették, hogy az első példányok akár már március, április környékén hagyhatják el a gyárat, mivel a beszállítók már elkezdték leszállítani az alkatrészeket.
  • Viszont iLounge és más portálok szerint a fentiek teljesen kacsák, és nem is lesz elérhető a nagyközönségnek, és talán a januári MacWorldön, vagy a CES-en sem lesz még látható.

Sajnos – mint korábban is – az Apple eléggé hallgatag az új eszközökkel, így most egyelőre csak a szabadalmi iratokból, és a pletykákból táplálkozhatunk.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés