Connect with us

technokrata

Ingyenes hazai magazinok táblagépekre!

apple-ipad-e1

Tablet

Ingyenes hazai magazinok táblagépekre!

A Táblamagazin.hu hazai kezdeményezéssel öt különböző témájú kétheti magazin érhető el teljesen ingyen.

Hogy mi mindenre jó egy táblagép? A már negyvenezer forinttól kapható, leginkább egy nagyra nőtt érintőképernyős mobilhoz hasonlító kütyük amellett, hogy könyvolvasásra, internetezésre és játékra is jók, számos okos alkalmazással bővíthetők. Legyen az egy virtuális valóság alkalmazás, vagy egy Facebook, az androidos, vagy iOS operációs rendszert futtató eszközök számos olyan fizetős, vagy jobb esetben ingyenes alkalmazásokkal bővíthetők, melyek szebbé, jobbá, vagy kényelmesebbé tehetik hétköznapjainkat.

A hazai piacon számos digitális kiadvány már fellelhető az egyes táblagépekre. A most megjelenő Táblamagazin alkalmazás azonban olyan kétheti ingyenes kiadványokat tartalmaz, melyek igényes, tematikus tartalmakat kínálnak az olvasók részére. A jelenleg elérhető Rita Konyhája, Szülők Lapja, Betegszoba, Wikitech és Tiszta jövő magazinok javarészt a már létező internetes újságok tartalmaiból állnak, de tartalmaznak olyan exkluzív cikkeket, anyagokat is, melyek nem, vagy csak részben jelentek meg a világhálón.

A Táblamagazin alkalmazás teljesen ingyenes, egyelőre androidos telefonokra tölthető le a Android Marketből. A decemberben iPhone-on és iPad-en is elérhető alkalmazáson keresztül a magazinokra a kezdeményezés weboldalán, a www.tablamagazin.hu oldalon emailben is fel lehet iratkozni, melynek köszönhetően a kiválasztott magazinok megjelenésüket követően azonnal megérkeznek a feliratkozottak postaládájába, így azok gyakorlatilag bármilyen eszközön keresztül – számítógép, mobiltelefon, táblagép, tévé – már most is korlátlanul megtekinthetők

A Táblamagazin lap kínálata az idén még várhatóan további témákkal bővül. További információ: www.tablamagazin.huSzólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle