Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung jogi lépéseket fontolgat

Tablet

A Samsung jogi lépéseket fontolgat

A bemutatott és máris betiltott Galaxy Tab 7.7 Super AMOLED Plus kijelzővel érkezik Magyarországra várhatóan október-november magasságában.

“A Galaxy Tab 7.7-et ultravékony háza és WXGA-felbontású Super AMOLED Plus kijelzője hatásosan megkülönbözteti versenytársaitól, és jól mutatják szándékunkat, amely szerint a legszélesebb körű fogyasztói igényeket szeretnénk kielégíteni,” mondta JK Shin, a Samsung mobil üzletágának elnöke.

A Galaxy Tab 7.7 az első olyan táblagép, amely a Samsung Super AMOLED Plus technológiájú képernyőjével rendelkezik, így ragyogó, színekben gazdag, kontrasztos és éles képet nyújt. A kijelzőn jobban megkülönböztethetők az egyes színárnyalatok, így a képek hihetetlenül élénkek lesznek rajta.

A Galaxy Tab 7.7 kompatibilis a 21 megabites elméleti maximális letöltési sebességet nyújtó HSPA+ mobilinternetes hálózatokkal, így nemcsak a böngészés, hanem a le- és a feltöltés is villámgyors vele. A WiFi esetében két csatorna összekötésével (Wi-Fi Channel Bonding) fokozható az adatátvitel sebessége akár a kétszeresére. A táblagép lelke egy 1,4 GHz-es, kétmagos processzor, amely az akadásmentes multimédiás és felhasználói élményről gondoskodik, még több alkalmazás egyidejű futtatása esetén is. Az 5,100 mAh kapacitású akkumulátor a hosszú üzemidő garanciája, hiszen a készülék akár 10 órányi videó lejátszására is képes.

A Galaxy Tab 7.7 már a legfrissebb Android operációs rendszerrel, a Honeycomb 3.2-vel érkezik, amelyet héthüvelykes méretre is optimalizáltak a nagyítási üzemmód segítségével. Így azok az alkalmazások is torzítás nélkül kitöltik az egész képernyőt, amelyeket nem a nagyképernyős használatra terveztek. A táblagép akár 32GB-os MicroSD-kártyákat is támogat, így a videók vagy képek onnan is lejátszhatók.

A mindezen újdonságokkal, új funkciókkal ellátott készüléket a bemutatása napján betiltották Németországban. A Samsung tiszteletben tartja a Düsseldorfi Kerületi Bíróság szeptember 2-án meghozott döntését, ezért visszavonta a Galaxy Tab 7.7-et az IFA szakkiállításról.  “Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ez súlyosan korlátozza a német fogyasztók választási lehetőségeit.” A Samsung mindent megtesz annak érdekében – beleértve a jogi lépéseket is – hogy megvédje szellemi alkotásaihoz kapcsolódó jogait, és termékei elérhetők legyenek a németországi vásárlók számára. – közölte megkeresésünkre a Samsung Magyarország hazai képviselete.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés