Connect with us

technokrata

Óriási siker a HP Touchpad – újraindulnak a gyártósorok

Dotkom

Óriási siker a HP Touchpad – újraindulnak a gyártósorok

A HP egy hete 100 dollárért kiszórta HP Touchpad raktárkészletét, mely olyannyira felturbózta a keresletet, hogy az eladási listákon egyből a második helyre, az iPad mögé került a gyártó táblagépe. Újraindultak a gyártósorok.

Az eredetileg 500 dollárba kerülő gép árát a HP azok után vitte le 100 dollárra, hogy bejelentette: átszervezi PC üzletágát és új, elsősorban szoftver-központú stratégia mentén folytatja tevékenységét.

Az akció olyannyira jól sikerült, hogy egy nap alatt elkapkodták a teljes készletet és azóta is a Touchpadekről szól a Twitter és a közösségi média. A nem várt sikerre való tekintettel a gyártó újraindította most a gyártósorokat, melyet követően pár héten belül várhatóan drágábban fogja újból a polcokra rakni a tabletet. Az isupply szerint az önköltségi áron olyan 300 dolláros tabletek azzal a webOS operációs rendszerrel vannak felszerelve, melyre egyes piaci pletykák a Samsung vetett szemet, kérdés, hogy a tablet sikere és a Galaxy Tab körüli szabadalmi botrányok mennyire befolyásolják majd a HP pozícióját egy potenciális akvizíció esetén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin