Connect with us

technokrata

Már megint blamálja magát a Skype

Dotkom

Már megint blamálja magát a Skype

Megjelentették, majd vissza is vonták az iPadre alkalmazott Skype-ot, majd órákkal később megint megjelentették.

A cég a Twitter közösségi portálon kért elnézést felhasználóitól: “Tudjuk, hogy nagy várakozás övezte az iPadre szánt skype-ot, bocsánatot kérünk a kellemetlenségért” – írta a vállalat.

Ezek után elnémult a Skype Twitter-fiókja. Azt egyelőre senki sem tudja, mi áll a váratlan lépés hátterében. Órákkal később ismét elérhetővé vált a program, és “jó hír, hogy még mindig az” – fogalmazott a cég.

Egészen eddig az iPad-tulajdonosoknak a video- és csevegőprogram iPhone készülékekre szabott változatával kellett beérniük, ez azonban nem jelent meg tökéletesen a táblagép nagyobb kijelzőjén, és más fennakadások is voltak. Az új verzió viszont az iPadre optimalizált – olvasható a Yahoo News hírei között

Mint köztudott, az utóbbi hónapokban a Microsoft akvizíciót követően először a PC-re telepíthető változat adta meg magát, majd pár héttel később az Android készülékekre letölthető változattal akadtak súlyos adatvédelmi problémák, amit a cég a mostani esethez hasonlóan szintén elismert és elnézést kért  a kellemetlenségért.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom