Connect with us

Mától kapható a T-Mobile-nál a Motorola Xoom táblagép!

m4

Tablet

Mától kapható a T-Mobile-nál a Motorola Xoom táblagép!

Megérkezett a T-Mobile üzlethálózatába egy új, Motorola gyártmányú táblagép, a Xoom.

A készülék 10.1”-es kapacitív „multitouch” érintőképernyője éles képminőséget nyújt, és még szélesebb látószögből is jól látható.

A tableten korszerű Android 3.0 operációs rendszer fut. 1 GHz-es, kétmagos processzorának köszönhetően gyorsan és könnyedén oszthatjuk meg vele élményeinket, és böngészhetünk vele a neten, amihez az Adobe Flash Player támogatással ellátott Android HTML Web kit browser is hozzájárul

Egy egész sor előre telepített Google alkalmazás teszi egyszerűbbé felhasználói mindennapjait: a levelezést a Gmail fiók, a chatelést vagy akár videobeszélgetést) a Google Talk, a videonézegetést a YouTube, a tájékozódást a-GPS-szel kombinált Google Maps, míg az olvasást a Google Ebooks könnyíti, a Google Latitude pedig megmutatja a térképen az alkalmazást szintén használó barátaink tartózkodási helyét. Az Android Market™-en természetesen további alkalmazások százaiból válogathatunk (némelyik letöltése díj ellenében lehetséges, és a letöltés adatforgalmat generál).

A multimédiás képességek közül kiemelendő a két kamera – egy 5 megapixeles kamera a hátoldalon (kettős LED fotofénnyel) és egy 2 megapixeles kamera az előlapon, főként videochathez, valamint az MP3, AAC és további fájlformátumok lejátszására alkalmas zenelejátszó és a sztereó RDS FM-rádió.  A készülékkel HD minőségű (720p) videofelvételeket készíthetünk és játszhatunk le, de a HDMI kimeneten keresztül arra alkalmas nagyképernyős tévénken is élvezhetjük azokat.

Új előfizetéssel, az előfizetésre és a Relaxnet XL díjcsomagra vállalt 2 éves előfizetéssel már 99 900 Ft-ért elvihető. E feltételek mellett a T-Mobile Arany- és Platinakártyás ügyfelei számára részletfizetéses konstrukcióban is elérhető: 29 940 Ft kezdőrészlet kifizetése mellett, 2 éven át fizetendő havi 2 915 Ft kamatmentes részletre megvásárolható.

Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.

Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.

A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.

 Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő