Connect with us

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

iPad - 1

Tablet

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

A nemrégiben megjelent iPhone-os és Androidos verzió után már iPadre is letölthető a T-Mobile Műsorújság alkalmazása 0,79 euróért.

Az alkalmazás segítségével a T-Mobile ügyfelei több mint 150 televízió- és rádiócsatorna műsoráról kaphatnak információkat, képeket nézhetnek meg egyes műsorokról, valamint böngészhetnek a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció beállításával biztosíthatják, hogy ne maradjanak le kedvenc filmjükről, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést kaphatnak mobilkészülékükre. Kedvenc tévécsatornáikból listát is készíthetnek, és a készülék elforgatásával megtekinthetik a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait, illetve tájékozódhatnak ezek esti műsorairól. A keresés funkcióval rákereshetnek kedvenc filmjükre, hogy megtudják, mikor és melyik csatornán lesz alkalmuk megtekinteni a héten.

Az előfizetők a mobiltévé segítségével belenézhetnek egyes csatornák műsoraiba – a Life és Ozone Network műsorai havonta max. 5 órás időintervallumon belül bárki számára elérhetők aktív Mobil TV szolgáltatás nélkül is. Akik kedvet kapnak a mobiltévézéshez, azok az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül megrendelhetik az igényeiknek leginkább megfelelő, szélesebb csatornaválasztékot kínáló mobiltévé csomagot.

A Műsorújság alkalmazás 0,79 euró az App Store-ban. Használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele szükséges. A T-Mobile az iPad 3G-hez kialakított ikon Net 2GB havidíjas vagy Domino NapiNet 1GB feltöltőkártyás mobilinternet előfizetéseit ajánlja azoknak a felhasználóknak, akik a legjobbat szeretnék kihozni készülékükből.

A Műsorújság alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizetődíjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. Mobil TV esetében a műsor elindítása már a Mobil TV szolgáltatás feltételei szerint vehető igénybe: az adott csomag szerint leforgalmazható időkeret erejéig semmit nem kell fizetni, csak a havi (vagy időszaki) díjat. Amennyiben a csomagban foglalt időkeretet felhasználták, az ezen felüli adatforgalom már a Díjszabásban megadott, időalapú túlforgalmazási díj szerint számlázódik.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom