Connect with us

technokrata

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

iPad - 1

Tablet

Fizetős iPad újság a T-Mobile-tól

A nemrégiben megjelent iPhone-os és Androidos verzió után már iPadre is letölthető a T-Mobile Műsorújság alkalmazása 0,79 euróért.

Az alkalmazás segítségével a T-Mobile ügyfelei több mint 150 televízió- és rádiócsatorna műsoráról kaphatnak információkat, képeket nézhetnek meg egyes műsorokról, valamint böngészhetnek a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció beállításával biztosíthatják, hogy ne maradjanak le kedvenc filmjükről, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést kaphatnak mobilkészülékükre. Kedvenc tévécsatornáikból listát is készíthetnek, és a készülék elforgatásával megtekinthetik a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait, illetve tájékozódhatnak ezek esti műsorairól. A keresés funkcióval rákereshetnek kedvenc filmjükre, hogy megtudják, mikor és melyik csatornán lesz alkalmuk megtekinteni a héten.

Az előfizetők a mobiltévé segítségével belenézhetnek egyes csatornák műsoraiba – a Life és Ozone Network műsorai havonta max. 5 órás időintervallumon belül bárki számára elérhetők aktív Mobil TV szolgáltatás nélkül is. Akik kedvet kapnak a mobiltévézéshez, azok az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül megrendelhetik az igényeiknek leginkább megfelelő, szélesebb csatornaválasztékot kínáló mobiltévé csomagot.

A Műsorújság alkalmazás 0,79 euró az App Store-ban. Használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele szükséges. A T-Mobile az iPad 3G-hez kialakított ikon Net 2GB havidíjas vagy Domino NapiNet 1GB feltöltőkártyás mobilinternet előfizetéseit ajánlja azoknak a felhasználóknak, akik a legjobbat szeretnék kihozni készülékükből.

A Műsorújság alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizetődíjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. Mobil TV esetében a műsor elindítása már a Mobil TV szolgáltatás feltételei szerint vehető igénybe: az adott csomag szerint leforgalmazható időkeret erejéig semmit nem kell fizetni, csak a havi (vagy időszaki) díjat. Amennyiben a csomagban foglalt időkeretet felhasználták, az ezen felüli adatforgalom már a Díjszabásban megadott, időalapú túlforgalmazási díj szerint számlázódik.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd