Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

magicwatch

SmartWatch

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

Az okosóra intelligens aktivitásmérő és egészségfigyelő technológiákkal motiválja aktívabb életmódra felhasználóját

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

A Honor legújabb okosórája tizenöt sporttevékenységet támogat, összesen nyolc, szabadban végezhető és hétféle beltéri sport során nyújt valós idejű, pontos információt és hasznos tanácsokat, emellett vízben is képes figyelni a pulzusszámot. Mindezeken túl a Honor MagicWatch 2 tizenháromféle professzionálisan felépített futótanfolyammal segít a futás hatékonyságának javításában, és egy beépített virtuális eszköznek köszönhetően pedig beállíthatjuk a futás optimális üteme. Az eszköz valós időben ad azonnal megvalósítható tanácsokat, így saját tempónk megtartása mellett fokozhatjuk az edzés hatékonyságát.

A sportolással összefüggő használat mellett a Honor MagicWatch 2 egyéb aktivitás közben is figyeli viselkedésünk. Képes azonosítani a hat leggyakoribb alvási rendellenességet és több mint 200 javaslat közül az alvási mintázatának megfelelő, testreszabott tanáccsal segíti az alvásminőség fejlesztését. Érzékeli a stressz-szintet is, így ha az okosóra szerint feszültek vagyunk, légzőgyakorlatokat javasol közérzetünk javításáért.

A 46 mm-es verzió szénfekete színben már január 20-tól elérhető az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, a lenbarna, szintén 46 mm-es változat pedig várhatóan január végétől vásárolható meg 67 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron. A 42 mm-es verzióból elsőként az achát fekete szín érkezik hazánkba februárban.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés