Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

gorillaz

SmartWatch

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

Gorillaz rajongók figyelem: a Casio most nagyot kedveskedik nektek

A zenekarra és a G-Shockra még a földönkívüliek is kíváncsiak voltak

Az 1998-ban alakult Gorillaz igazi rekorder a maga nemében, a brit csapat első lemeze hétmillió példányban kelt el, ezzel a teljesítményével pedig bekerült a Guinness Rekordok könyvébe.

A világ egyik legstrapabíróbb és legsokoldalúbb karóráit gyártó Casio 2018 után másodjára, újabb limitált szériás változattal tiszteleg a zenekar előtt.

A 2019-es Gorillaz kollekció két – GW-B5600GZ-1 és GA-2000GZ-3 típusú – G-Shock karórát rejt, amelyek dizájnját a zenekar híres grafikusa, Jamie Hewlett álmodta meg. A limitált szériás változatokat a Grammy-díjas és Brit Award győztes csapat a „Gorillaz” és a „The Now Now” című albumai inspirálták. Születését azonban intergalaktikus konfliktus árnyékolta be. A kollekció létrejöttéről és a Gorillaz tagjainak (Noodle, Murdoc Niccals, Russel Hobbs és 2D), valamint a G-Shock atyjának, Mr. Ibe idegenekkel történő találkozásáról egy rövid videó is készült, amely az alábbi linken tekinthető meg: https://www.gshock.com/collections/gorillaz-watches. Ezen egyébként az is látható, mennyire ellenállók a G-Shock karórák a földönkívüliek fegyvereivel szemben.

A klasszikus GW-B5600GZ-1 modellt a „The Now Now” alapján gondolták újra. A kék és rózsaszín árnyalatokat kombináló, fényenergiával és rádiójel vezérléssel működő modell egyedi tulajdonsága, hogy egy Now felirat jelenik meg a kijelzőjén, valahányszor megnyomja tulajdonosa a háttérvilágítás aktiválására szolgáló gombot. A karóra Blutooth kapcsolattal is rendelkezik, ennek megfelelőn számos funkció szinkronizálható a G-Shock okostelefonokra fejlesztett applikációjával.

A kollekció második darabja, a GA-2000GZ-3 a G-Shock modellcsalád legújabb büszkeségnek tekinthető. A karbontokos modell az ikonikus camo mintázattal emelkedik ki a hétköznapi órák közül, amely stílusossá és egyedivé teszi a strapabíró szíjat. Számlapján a speciális mintázattal összhangban zöld színű rovátkák vannak, a brit zenekarra utaló felirat pedig az óra- és percmutatók fölött kapott helyet. A karórához pluszban egy sötétebb, military-hatású szíj is jár, így viselője kedvére cserélgetheti a GA-2000 szíjait. Természetesen mindkét modell rendelkezik a G-Shock családra jellemző ütés-, rázkódás- és vízállóságával.

A G-Shock Gorillaz 2019 limitált szériás kollekció darabjai 65 990 Ft-os áron érhetők el a készlet erejéig. Mindkét karórához különleges díszdobozban juthatnak hozzá a rajongók.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés