Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két speciális karórával tiszteleg a TAG Heuer az Indy 500 autóverseny előtt

SmartWatch

Két speciális karórával tiszteleg a TAG Heuer az Indy 500 autóverseny előtt

Két speciális karórával tiszteleg a TAG Heuer az Indy 500 autóverseny előtt

A vasárnap megrendezésre kerülő legendás Indy 500 autóverseny tiszteletére a TAG Heuer két sportos karórát mutat be, amelyek kialakítását az autós esemény ihlette.

Az idén az előző évekkel ellentétben az új modellek – a TAG Heuer Carrera – Indy 50 különkiadás és a TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás – nemzetközi szinten is elérhetőek, így az autóversenyzés szerelmesei világszerte kifejezhetik a sport és eme nagyszerű esemény iránti rajongásukat.

TAG Heuer Carrera – Indy 500 különkiadás

tag-heuer-carerera-calibre-16-special-edition-indy-500-2

Az új TAG Heuer Carrera – Indy 500 különkiadás letisztultan mutatja be az avant-garde órakészítők autóversenyzés iránti szenvedélyét. A 41 mm-es Carrera karóra perforált fekete borjúbőr szíjjal és piros varrásokkal és betétekkel tökéletesen kapcsolódik az Indy 500 versenyhez. Az Indy 500 logója a 6 óránál található mellékszámlapon látható, az „Indy 500” feliratot pedig a piros kerámia lünettába gravírozták. A sportos kronográf fekete számlapját fehér mellékszámlapok egészítik ki. 3 óránál találtható a dátumablak, illetve fehér színnel a „Carrera” és a „Calibre 16” felirat, amely a belső mechanikus szerkezetet jelzi. A számláló peremén 12 és 3 óra között, a kronográf másodpercmutatóján, illetve a nyomógombon piros színek finom megjelenését láthatjuk. Az óra speciális csomagolásban kerül forgalomba.

TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás

tag-heuer-formula-1-indy-500

Az első Indy 500 karóra, amelyet svájci órakészítő az Egyesült Államokon kívül hozott forgalomba a TAG Heuer 1 – Indy 500 különkiadás egy 43 mm-es kronográf, amely szoros összeköttetésben áll a nagy hagyományokkal rendelkező versennyel. Az „Indy 500” felirat és a TAG Heuer pajzs piros színben tűnik elő a fekete alumínium lünettán. Mindezt a tekintetet magával ragadó piros elemek, valamint a fekete számlapon található sportos, piros lakkozású másodperc skála egészíti ki. A kronográf másodperc mutatója szintén piros színű, csakúgy, mint a fehér mellékszámlap mutatói és a belső számlálón található számok. Az Indy 500 logó a 6 óránál lévő mellékszámlapon látható. A TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás speciális csomagolásban kerül forgalomba.

Egy jelentőségteljes hátlap

Az egyik legrégebbi autóversenyként, illetve a híres „Triple Crown” részeként ismert Indy 500 egy 500 mérföldes verseny, amelyet az egyesült államokbeli Indianapolis Motor Speedway nevű versenypályáján rendeznek meg. A rendkívüli eseményen minden évben 300 000 néző vesz részt, amelynek köszönhetően ez a világ legjobban látogatott egész napos sportrendezvénye. A versenypálya a „The Brickyard” nevet viseli, mivel 1909-ban 3,3 millió téglával burkolták le. Ez a tény látható mindkét speciális kiadású karóra hátlapján. A Carrera és a Formula 1 modellek rozsdamentes acél hátlapjába gravírozva téglákat mintázó háttéren látható az ikonikus Indy 500 logó, illetve az idei verseny dátuma.

A TAG Heuer és az autóversenyzés

Az Indy 500 különkiadást tartalmazó mindkét kollekció fontos részét képezi a TAG Heuer történetének, illetve a cég autóversenyzéshez fűződő viszonyának. A sporttal járó adrenalin és borzongás a svájci órakészítő cég örökségének része, mint a Carrera csoportot ihlető Carrera Panamericana verseny, a Formula 1, illetve az Aston Martin Red Bull versenycsapat. Ezzel a két karórával a TAG Heuer megosztja a sport és az Indy 500 verseny iránti szenvedélyét a sebesség ördögeivel és az óra rajongóival világszerte.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés