Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb TAG Heuer órákon Alec Monopoly is megjelenik

SmartWatch

A legújabb TAG Heuer órákon Alec Monopoly is megjelenik

WorldTempus

A legújabb TAG Heuer órákon Alec Monopoly is megjelenik

Folytatván a híres utcai graffiti-művésszel történő együttműködést, az avantgarde svájci óragyár két új modellt mutat be a Forma 1 és a Carrera kollekción belül.

A TAG Heuer svájci óragyár provokátor művésze, Alec Monopoly ismét akcióba lendült. A világhírű utcai graffiti művész két új modellt tervezett a Forma 1-es és Carrera modellcsaládhoz.

tag-heuer-formula-1-quartz-41-mm_v1

Alec Monopoly személyazonossága ismeretlen, arcának egy részét mindig eltakarja, ezért leginkább csak munkái alapján azonosítható be. A művész védjegyéhez tartozik a Monopi nevű kis jóságos bankár figura, mely eddig számtalan helyen feltűnt már. Ezúttal két óra modell számlapján találkozhatunk vele a TAG Heuer jóvoltából.  A Forma 1 és Carrera modelleken látható alak piros, arcát eltakaró kendőt visel: egyszer egy órával a kezében, máskor pedig pénzt dobálva. Az azonnal beazonosítható számlapokon a művész szignója is megtalálható sárga, kék és piros színekben.

A Forma-1-es modell 41 milliméteres tokkal, műanyag szíjjal és rozsdamentes acélból készült, 60 másodperces lünettával érhető el. Az óra fekete tónusa remekül kiemeli a művészi számlapot. A Carrera esetén más szemszögből közelítették meg a kialakítást: a szembetűnő ALEC logó a zafír hátlapon helyezkedik el, amelyen keresztül látható az órában elhelyezkedő TAG Heuer Calibre Hauer 01 szerkezet. Ez a stílusos 43 mm-es kronográf csiszolt, rozsdamentes acél tokkal és szíjtartó fülekkel, valamint H-alakú rozsdamentes szíjjal rendelkezik. Az ikonikus tachymeter skálával ellátott rögzített lünetta fekete kerámiából készült.

tag-heuer_carrera_alec

TAG Heuer és Alec Monopoly: művészi és avant-garde óragyártás

A TAG Heuer és Alec Monopoly először 2016-ban találkozott, amikor a művészt a Miamiban megrendezett Kortárs Művészeti Héten a svájci óragyártás művészeti „provokátorának” kiáltották ki. Ezen alkalommal Alec Monopoly „megjelölte” a TAG Heuer Miamiban található butikját, majd egy évvel később művészi munkája egy külön kiadású óramodellen is feltűnt. A TAG Heuer két új modellje e kreatív együttműködés kiterjesztése. Az óragyártási tapasztalat és a kortárs művészet, illetve időtlen stílus kombinációjával ez a két óra minden bizonnyal népszerű lesz az utcai graffiti művészet rajongói és az óraszakértők körében.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés