Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kapható a Huawei új menő okoskarkötője

SmartWatch

Már itthon is kapható a Huawei új menő okoskarkötője

Már itthon is kapható a Huawei új menő okoskarkötője

Huawei Band 2 Pro figyeli a felhasználó minden szívdobbanását

A készülék egész nap figyeli a felhasználó szívritmusát és légzését, éjszakánként pedig az alvás mennyiségét és minőségét is monitorozza, így kiváló partner az egészség megőrzésében és a sportolásban. A beépített GPS-szel rendelkező karkötő biztosítja a pontos edzésadatok rögzítését, akkumulátora pedig akár 21 napos folyamatos használatot tesz lehetővé. A vízálló, ergonomikus kialakítású Huawei Band 2 Pro korall és fekete színekben kerül a boltok polcaira.

img_0765

A gyártó gondoskodott arról, hogy a karkötő teljes mértékben szinkronizáljon a felhasználó telefonjával, így az üzenetek, fontos értesítések megtekintéséhez nem szükséges elővenni a mobiltelefont, azok nyomon követhetők a Band 2 Pro PMOLED fekete-fehér kijelzőjén is. Ehhez állandó Bluetooth kapcsolat szükséges. Vízálló kialakításának köszönhetően 50 méter mélységig használható, így a medencében végzett gyakorlatokat is kiértékeli a HUAWEI Band 2 Pro professzionális mozgáselemző algoritmusa.

Az okoskarkötőt az edzések állandó partnerének tervezték: a Firstbeat gyártó beépített funkciója a nap 24 órájában ellenőrzi a felhasználó szívritmusát, felméri a véroxigén szintet, és az értékek szerinti edzéstervet készít a megfelelő fizikai terhelés érdekében. A HUAWEI Band 2 Pro emellett fényjelzésekkel is segíti viselőjét az edzés közbeni légzés harmonikus ritmusának meghatározásában. A Truesleep funkció figyeli az alvás különböző fázisait, illetve az alvás mennyiségét és mélységét, majd a begyűjtött adatok alapján a Harvard Medical School által tanúsított tanácsokat ad a felhasználónak.

img_1221

A gyártó a terméket 100 mAh teljesítményű akkumulátorral látta el, így egy töltés akár 21 napi folyamatos használatot tesz lehetővé. A karkötő Android 4.4 és iOS 8.0 operációs rendszerrel, 256 RAM belső memóriával kerül kereskedelmi forgalomba november 15-én a kiskereskedelmi partnereknél, fekete és korall színekben, 25 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés