Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Galaxy A21s okostelefonnal bővült a Samsung Galaxy A sorozata

galaxy a21s

SmartPhone

A Galaxy A21s okostelefonnal bővült a Samsung Galaxy A sorozata

A Galaxy A21s okostelefonnal bővült a Samsung Galaxy A sorozata

A Samsung bemutatja az új Galaxy A21s okostelefont, amely továbbfejlesztett funkciókkal és innovatív megoldásokkal bővíti a népszerű Galaxy A sorozatot. A készülék olyan, mindenki számára fontos újításokkal érkezik, mint a magával ragadó Infinity-O határtalan kijelző, a quad kamera és a hosszú üzemidő, mindez elérhető áron.

„A Galaxy A21s prémium innovációkkal, ugyanakkor megfizethető áron érkezik – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Folyamatosan bővítjük a Galaxy A sorozatot, hogy minden felhasználó számára kiváló telefonos élményeket kínáljunk, függetlenül az anyagi lehetőségeitől.”

Felhőtlen szórakoztatás

A Galaxy A21s a Samsung kiváló, 6,5 colos HD+ Infinity-O határtalan kijelzőjével érkezik, hogy zavartalan felhasználói élményt nyújtson. A 20:9-es képarány a Dolby Atmos hangzással tökéletes választás a magával ragadó tartalmakhoz.

Az A21s modellekben is megtalálhatók a Galaxy A sorozatra jellemző izgalmas formatervezési megoldások. A készülékek 3D Glossy és Hologram effektekkel vibráló színek széles skáláját kínálják a felhasználóknak. A keskeny kialakítás kiváló súlyelosztást tesz lehetővé, így az eszköz kényelmesen simul bele a tenyérbe a vékonyabb káváknak és a lekerített sarkoknak köszönhetően.

A mobilfotózás új horizontja

A Galaxy A21s egyedülálló quad kamerájával és intelligens fotós megoldásaival még egyszerűbben készíthetők magas minőségű képek és videók. A 48 megapixeles főkamerával és a 8 megapixeles ultraszéles-látószögű kamerával lélegzetelállító tájképek komponálhatók. A 2 megapixeles Makro kamerával lenyűgözően tiszta közeli felvételek készíthetők olyan részletekkel, amelyek fölött a mindennapokban elsiklana a tekintet. A 2 megapixeles Mélységérzékelővel az Élőfókusz mód az embereket, állatokat, vagy éppen ételeket kiemelő professzionális háttéreffektekkel segít a legfontosabb részletre koncentrálni. A még személyesebb képekről pedig az előre telepített matricák, filterek és arcfelismerő effektek gondoskodnak.

Kiemelkedő teljesítmény egy karnyújtásra

A Galaxy A21s hosszú élettartamú, 5000 mAh kapacitású akkumulátora és 15W Gyorstöltése lehetővé teszi, hogy a felhasználók több időt töltsenek játékkal és böngészéssel, mint a konnektor mellett ülve. A 32 GB belső tárhely és az 512 GB-ig bővíthető külső tárhely elegendő a legfontosabb emlékek megőrzéséhez. A kényelmesebb használat érdekében a One UI Core felhasználói felületén elérhető az egykezes használat és a sötét mód is.

A mindennapokat tovább könnyíti az A21s arcfelismerés-technológiája és ujjlenyomat-olvasója. Elég a készüléket az arc elé tartani és a képernyőzár azonnal feloldódik. Az arcfelismerés-technológia nemcsak hozzáférést biztosít, hanem biztonságban tartja a személyes adatokat is.

A Galaxy A21s telefonokról további információ a www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy és www.samsung.com/hu weboldalakon érhető el.

Elérhetőség

A Galaxy A21s Magyarországon június 19-től lesz elérhető 77.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés