Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HONOR 9X február elejétől Magyarországon is kapható

honor 9x

SmartPhone

A HONOR 9X február elejétől Magyarországon is kapható

A HONOR 9X február elejétől Magyarországon is kapható

Az új HONOR okostelefon 16 MP-es pop-up kamerával, 48 MP AI tripla kamerarendszerrel és 128 GB belső tárhellyel érkezik.

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy február 3-tól Magyarországon is elérhető a Honor 9X okostelefon.

A 6,59”-es Honor FullView kijelzővel érkező eszköz megfizethető áron kínál 48 MP-es triplakamera-rendszert és 16 MP-es pop-up szelfikamerát.

16 MP-es pop-up kamera

A HONOR 9X rejtett felugró kamerája nem foglal el helyet a kijelzőn, mégis azonnal készen áll a fotózásra. Szelfizésnél a kamera automatikusan, egy másodperc alatt felugrik, majd visszahúzódik, ha már nem fotózunk tovább, ezen kívül strapabíró, és akár 15 kg-os terhelést is elbír. A felugró kamera portrékészítésben is ügyes, az előlapi és hátlapi kamerán egyaránt elérhető 3D-s portrévilágítás csodálatos képeket eredményez, stúdió minőségű fényhatásokkal.

48 MP-es AI tripla kamera

A hátlapi kamerarendszer egy 2 MP-es mélységélességet segítő kamerából, egy 48 MP-es főkamerából és egy 8 MP-es szuper széles látószögű kamerából áll. A 2 MP-es objektív segíti a pontos elválasztást a tárgyak széleinél, és ez felel a lenyűgöző portrékért. A 48 MP-es főkamera hatalmas 1/2″ szenzorral és tág, f/1,8-as rekesszel biztosítja a profi képminőséget, a 8 MP-es objektív pedig 120°-os látómezővel és intelligens torzítás-korrekcióval támogatja a képalkotást.

Mindemellett az AIS technológia (mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáció) támogatása gyenge fényviszonyok közt is jó minőségű fényképeket eredményez, az AI videó stabilizációnak köszönhetően pedig a HONOR 9X menet közben is stabil, akadozásmentes 720p-s videók készítésére képes.

Szemet gyönyörködtető elő- és hátlap

A készülék előlapjának 91%-át elfoglaló, 6,59”-es LCD kijelző valóban zavartalan élményt nyújt például filmnézés közben, teljes kijelzős módban, amit a szelfikamera nyílása sem tör meg. A hátoldal különleges kialakításának köszönhetően a fény tükröződésével egyedi, dinamikus X mintát hoz létre.

Az egy másodpercen belül felugró, 16 MP-es szelfikamerát, a 4000 mAh-s akkumulátort és a Kirin 710F nyolcmagos processzort  8,8 mm vékony készülékház rejti. A Honor 9X 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel érkezik, mely microSD kártyával akár 512 GB-ig bővíthető. Az eszköz oldalán találjuk az ujjlenyomat-olvasót, alul pedig 3, 5mm jack csatlakozót.

A Honor 9X GPU Turbo 3.0 támogatásának köszönhetően játék közben is zavartalan élményben lehet részünk, optimális energiafogyasztás és teljesítmény mellett.

A Honor 9X február 3-tól vásárolható meg Magyarországon 69 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron. Az éjfekete és zafírkék színekben érkező készülék az Extreme Digital kínálatában lesz elérhető.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés