Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

P30 Pro

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

Kép: Huawei

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

A Techradar felhasználói a Huawei P Smartot is díjazták

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága két szakmai díjjal gazdagodott az idei TechRadar Mobile Choice Consumer Awards eseményen.

A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseményen a P30 Pro elnyerte a Legjobb Kamerás Okostelefon (Best Camera Phone) díját, a P Smart 2019 pedig a Legjobb Értékű Okostelefon (200 font alatt) díját.

A jelölteket a TechRadar szakértői választották ki, közülük a felhasználók szavazatai alapján kerültek ki a győztesek. A P Smart 2019-et karcsú kialakítása, lenyűgöző tárhelye és kedvező ára miatt nyerte el a felhasználók tetszését. A Huawei P30 Pro pedig négy kamerájával, az elkészített képek tisztaságával és részletgazdaságával nyűgözte le a zsűri tagjait.

Megtiszteltetés, hogy a TechRadar felhasználói és szakértői ismét elismerik készülékeinket. A Huawei elkötelezett amellett, hogy új, fejlett okostelefonokat és fényképezési megoldásokat biztosítson felhasználói számára, melyekkel tovább lehet feszegetni az okostelefonos fényképezés határait

– mondta Li Changzu, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business részlegének alelnöke.

A Huawei 2018-ban három (Év Gyártója, Év Okostelefonja, Legjobb Kamerás Okostelefon), 2017-ben kettő (Legjobb Középkategóriás Okostelefon, Legjobb Kamerás Okostelefon – P20), 2016-ban pedig egy (Legjobb Kamerás Okostelefon – P9) díjat zsebelhetett be a TechRadar díjátadón.

Az idei versenyre több mint 34.000 szavazat érkezett, mely tizenkilenc éves történelmünk rekordjának számít. Ez mutatja, hogy a felhasználók szívesen szavaznak kedvenc készülékeikre

– mondta Mark Fermor, a TechRadar Mobile Choice Consumer Awards díjazásért felelős igazgatója.

A P30 széria készülékeiből bemutatása óta több mint tizenhétmillió darabot szállítottak le. A készülékeket számos szakmai szervezet is elismerte, többek között az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA – Expert Image and Sound Association) is a P30 Pro-t jutalmazta a legjobb okostelefonnak járó díjjal („EISA Best Smartphone 2019-2020”).

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés