Connect with us

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

maxresdefault

SmartPhone

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

Kép: Nokia Mobile

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

Kérdés, hogy ki akar ma már ilyet!?

Egy klasszikus Nokia telefon, amely készen áll a 4G-s VoLTE HD hívásokra, az internetes böngészésre és még népszerű közösségi alkalmazások is futtathatók rajta.

A HMD Global, a hagyományos telefonpiac vezető szereplője bemutatta a Nokia 220 4G-t, a nyomógombos készülékek családjának legújabb tagját. A Nokia 220 4G LTE hálózatokon keresztül támogatja a HD hanghívásokat, illetve lehetővé teszi az internetes böngészést, és különböző tartalmak, állapotfrissítések megosztását a barátokkal és a családtagokkal a közösségi médián. Az új készülék hozza a Nokia telefonoktól elvárt minőséget, valamint minden megtalálható benne, amire szükség lehet, beleértve a játékokat és a fülhallgató nélkül is működő rádiót. Mindez egy tartós, színes polikarbonát készülékházban, a már jól ismert, klasszikus Nokia stílusban.

“Mivel számos piac áll át a 2G-ről a 4G-re, mint vezető márkának, nekünk is felelősségünk van abban, hogy az átállást megkönnyítsük a felhasználóink számára, akik így továbbra is élvezhetik a Nokia telefonok nyújtotta előnyöket. A Nokia 220 4G garantálja a márkától elvárt minőséget és megbízhatóságot. Az új modell sikerének kulcsát abban látjuk, hogy a hagyományos mobiltelefon funkciókat kiegészítettük többek között a jobb minőségű, 4G-n keresztüli hívásokkal. Természetesen a felhasználók által elvárt összes lényeges elem megtalálható, köztük a netes böngészés, a Facebook, a hosszú élettartamú akkumulátor, illetve egy játékgyűjtemény, a Nokia rajongók örök kedvencével, a Snake játékkal. Mindez egy kisméretű, tartós készülékházban, amelyet mindennapi használatra terveztünk.”

– nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős vezetője.

A Nokia 220 4G ismerős, mégis modern dizájnját erős, anyagában színezett polikarbonát burkolat védi. Ennek köszönhetően a telefon még a hétköznapok potenciális balesetei mellett is jól néz majd ki. A klasszikus, kontúrral ellátott dizájnú készülék tökéletesen illik a kézbe.

A Nokia 220 4G a mindennapos igények kiszolgálása és a klasszikus Snake játék mellett, olyan próbaverziós játékokkal érkezik, mint a Ninja Up, a Sky Gift, a Nitro Racing és a Tetris. Sőt, fülhallgató nélkül használható rádióval is felszereltük. A hosszan tartó akkumulátor révén zavartalanul élvezhető a böngészés, a játékok, vagy éppen a többórás hívásmaratonok.

A Nokia 220 4G hazánkba fekete színben érkezik majd szeptember végén, bruttó 14 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom