Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

A HONOR 20 széria középső tagja 48 MP-es AI quad kamerával, úttörő funkciókkal, nagy sebességű Bluetooth kapcsolattal és virtuális 9.1-es hangrendszerrel érkezik;

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztustól 1-től Magyarországon is megvásárolható a Honor 20.

A készüléken mutatkozik be a vállalat új, nagy sebességű Bluetooth technológiája, ami az adott környezeti tényezőknek megfelelően növeli a jelerősséget. Amennyiben a csatlakoztatni kívánt eszköz jelerőssége gyenge, a Honor 20 képes megnövelni az átvételi teljesítményt. A Honor 20 így akár 200 méteres távolságig is stabil kapcsolatot biztosíthat, a technológia működését pedig mesterséges intelligencia támogatja, így automatikusan kikapcsol, ha a jelerősség, illetve a környezeti tényezők megfelelőek, kímélve ezzel az akkumulátort.

honor-20-3

A Honor 20 tervezésekor a Bluetooth kapcsolat mellett a hangzás is nagy figyelmet kapott. A Honor 20 virtuális 9.1-es hangrendszerrel érkezik, mely a kétcsatornás audiojelből állít elő térhatású hangélményt. Ehhez első lépésként a Honor 20 mesterséges intelligencia segítségével azonosítja az eredeti kétcsatornás hanganyag egyes hangjait, a hangforrások helyét. Az így szétválasztott hangokon keresztül többek között a hangok időzítésével és a hangerők beállításával a 9.1-es rendszer csatornáit szimulálva teremti meg a térérzetet. Az ezt lehetővé tévő algoritmus fejlesztésében 40 európai, japán és kínai hangtechnikai szakértő dolgozott.

A Honor 20 mindezek mellett 6,26”-es kijelzővel és quad kamerarendszerrel bír, melyben a főkamera szerepét egy 48 MP-es, f1.8 rekesznyílású kamera tölti be. Az előlapi 32 MP-es, kijelzőbe épített kamera működését pedig mesterséges intelligencia támogatja.

A Honor 20 hazánkban zafírkék és éjfekete színekben lesz elérhető, augusztus 1-től megvásárolható az Extreme Digitalnál 159.900 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron. A készülék hamarosan a Telekom és a Telenor kínálatában is megtalálható lesz.

A készülék az Extreme Digital augusztusban nyíló új, Nyugati téri márkaboltjában személyesen is megtekinthető számos más Honor okostelefonnal és kiegészítővel együtt.

www.hihonor.com

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés