Connect with us

technokrata

Az egyre népszerűbb HONOR 20 augusztusban Magyarországra is megérkezik

SmartPhone

Az egyre népszerűbb HONOR 20 augusztusban Magyarországra is megérkezik

Az egyre népszerűbb HONOR 20 augusztusban Magyarországra is megérkezik

Kínában 14 nap alatt egymillió HONOR 20-at értékesítettek, a termékbevezetés további ázsiai és európai országokban – köztük Magyarországon – folytatódik.

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztustól Magyarországon is elérhető lesz a Honor 20.

11

A készülékből Kínában 14 nap alatt több mint egymillió darabot vásároltak, június 21-ét követően pedig többek között Oroszországban, Indiában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Lengyelországban kezdődik meg az értékesítés. A nyár folyamán további országokban – köztük Magyarországon is – elérhetővé válik a Honor legújabb csúcskészüléke.

A Honor 20 többdimenziós, dinamikus-holografikus üvegből készült hátlapján található a quad kamerarendszer 48 MP-es, f1.8 rekesznyílású főkamerával. A 16 MP-es kamera ultraszéles 117 °-os látószöggel bír, a makro objektív segítségével pedig fotónk alanyát akár 4 cm-es távolságból is megörökíthetjük. Mindezt 2 MP-es mélységérzékelő kamera teszi teljessé a professzionális megjelenésű bokeh fényképekért.

honor-20-2

A 6,26”-es All-View kijelző (2340 x 1080 px) az előlap közel 91,7%-át tölti ki, az előlapon található 32 MP-es, kijelzőbe épített szelfikamera működését pedig mesterséges intelligencia támogatja.   A készülékház jobb oldalán található ujjlenyomat-olvasó praktikus feloldást biztosít. A Honor 20 3750 mAh-s akkumulátorral és Kirin 980 AI lapkakészlettel érkezik, melyben a duál NPU (neurális feldolgozó egység) és duál ISP (képfeldolgozó) még magasabb szintre emelik a 48MP-es kamera képességeit. A processzor a kamera mellett a GPU Turbo 3.0 teljes képkockás játékélményt is támogatja az akadozásmentes, gyönyörű grafikájú játékért.

A Honor 20 éjfekete és zafírkék színekben augusztusban érkezik Magyarországra, hazai elérhetőségével és árával kapcsolatos további információ a későbbiekben lesz elérhető.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin