Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

SmartPhone

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

Az „Alkonyat lila” szín kiugró tavalyi sikere után az idei okostelefon-sláger a „Naplemente” árnyalat lehet

Különleges új színben is elérhető a Huawei csúcskategóriás okostelefon-szériája.

A P30 és P30 Pro sorozat termékei a meglévő klasszikus színek mellett mostantól „Naplemente” árnyalatban is kaphatók. Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon: tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta. A „Naplemente” színvilág június 15-től kapható a Huawei élmény alapú üzleteiben.

“Naplemente” fantázianévre hallgat a Huawei P30 szériájának legújabb színvilága. A vállalat a márciusban bemutatott sorozat klasszikus Éjfekete, Auróra kék és Jégkristály kék színei mellett bevezeti a „Naplemente” fantázianévre hallgató árnyalatot. A tavaly kiemelkedő népszerűségnek örvendő P20-széria „Alkonyat lila” színeiből inspirálódva a vállalat ezúttal egy meleg, az egyediséget és a kiszámíthatatlanság szépségét tükröző árnyalatot alkotott meg, mellyel a művészet és a divat iránt érdeklődő felhasználókat célozza.

„Nagyon nagy sikere volt tavaly a felhasználók körében az egyedi színárnyalatú, „Alkonyat lila” készülékeinknek. A megvásárolt P20 és Mate 20 széria okostelefonjainak több mint 30 százaléka ebben a színben talált gazdára. Ezért is alkottunk egy teljesen egyedi, új színvilágot, amely az idei év slágere lehet az okostelefonok piacán”

– mondta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary marketing igazgatója.

A különleges „Naplemente” szín elsőként a P30 128 GB, valamint a P30 Pro 256 GB modelleknél lesz elérhető, és június 15-től kapható a Huawei Experience, valamint POP Up Store-jaiban. A tavasszal bemutatott Huawei P30 Pro a világ első okostelefonja, amely ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, így a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés