Connect with us

A Nokia 3-ra is érkezik az Android 9 Pie

jpg

SmartPhone

A Nokia 3-ra is érkezik az Android 9 Pie

A Nokia 3-ra is érkezik az Android 9 Pie

Ezzel már 19-re nőtt az Android 9 Pie rendszert futtató Nokia okostelefonok száma

A Nokia telefonok otthona, a HMD Global tartja ígéretét, miszerint okostelefonjai egyre jobb és jobb felhasználó élményt biztosítanak, ezért a mai naptól kezdve a Nokia 3-ra is elindul az Android 9 Pie frissítés terjesztése.

A legújabb Android operációs rendszert futtató Nokia telefonok portfóliója ezzel még tovább bővül: összesen immár 19 Nokia készülék üzemel a Google a legfrissebb innovációival.

„A legfőbb célunk az volt, hogy az összes Nokia felhasználóhoz eljuttassuk a legújabb Android élményt az okostelefonjára, árkategóriától függetlenül.”

– mondta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere.

„Örömmel jelentem be, hogy mától az első generációs Nokia 3 okostelefonok is megkapják az Android 9 Pie frissítést. Ezzel a vásárlók a rendszerfrissítés kínálta új élmények mellett már a belépő kategóriában is számíthatnak a Google legújabb innovációira. Azt ígértük, hogy az okostelefonjaink egyre jobb és jobb felhasználó élményt biztosítanak és izgatottan várjuk, hogy be is váltsuk ezt az ígéretet.”

Az Android 9 Pie frissítéssel a Nokia 3 felhasználók mesterséges intelligencia támogatásával intézhetik mindennapi teendőiket,  mellyel időt takaríthatnak meg. Továbbá a frissítés javítja az akkumulátor élettartamot, fényviszonyokhoz igazodva korrigálja a készülék fényerejét, kiszámítja a felhasználó következő lépését, illetőleg a Digitális jóllét alkalmazás segítségével minden eddiginél jobban átlátható a képernyő előtt töltött idő.

 Az Android 9 Pie fő funkciói:

  • Kedvencek – Kiszűri a hasznos információkat a kedvenc alkalmazásaidból, hogy a lehető legkönnyebben hozzáférhetők legyenek, amikor szükséged van rájuk
  • Adaptív akkumulátor –Felismeri a telefonhasználati mintákat, hogy a számodra fontos alkalmazásokra mindig legyen elég energia
  • Adaptív fényerő – A telefon fényerejét a többi beállításból kiindulva automatikusan a saját preferenciádhoz igazítja
  • Új rendszerirányítás – Egyetlen főgombbal elérhetőek a javasolt műveletek és a használat alapján személyre szabott előrejelzések (használatához a felhasználó engedélye szükséges)
  • Digitális jóllét – A tudatosabb felhasználás érdekében teljes képet ad a digitális szokásaidról – és olyan korlátokat állíthatsz be, amilyeneket szeretnél

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom