Connect with us

Április közepétől előrendelhető az új Huawei P30 Lite

152048s

SmartPhone

Április közepétől előrendelhető az új Huawei P30 Lite

Kép: Mobilarena

Április közepétől előrendelhető az új Huawei P30 Lite

Május 1-jéig a P30 Lite készülékekhez Band 3 pro okoskarkötő is jár

Április 15-től előrendelhető a Huawei legújabb okostelefonja, a P30 Lite divatos éjfekete, gyöngyház fehér és pávakék színekben.

A készülék 124 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron kerül a hazai boltok polcaira, az előrendelést leadó felhasználók pedig egy Band 3 Pro okoskiegészítővel is gazdagodhatnak.

A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta a P sorozat legújabb okostelefonját, a P30 Lite-ot. A készülék 48 MP-es, MI-támogatott, ultraszéles látszögű tripla kamerával, 24MP-es, MI-támogatott előlapi szelfikamerával, lenyűgöző, 126 GB-os teljesítménnyel és innovatív 6.1 hüvelykes Dewdrop kijelzővel érkezik.

A P30 széria legkisebb tagja április 19. és május 31. között előrendelhető a Telekomnál, illetve április 15. és 30. között a műszaki áruházláncoknál. Utóbbiak esetében az ajánlat részeként a leadott P30 Lite rendelések mellé a felhasználók egy fekete Band 3 Pro aktivitásmérő okoskarkötőt kapnak ajándékba. A P30 széria új készüléke Magyarországon április végétől megvásárolható, illetve május 2-től megtalálható a mobilszolgáltatók üzleteiben is.

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom