Connect with us

Hirdetés

technokrata

TIPA Awards: A Huawei P30 Pro-é az év legjobb okostelefonos kamerája

SmartPhone

TIPA Awards: A Huawei P30 Pro-é az év legjobb okostelefonos kamerája

TIPA Awards: A Huawei P30 Pro-é az év legjobb okostelefonos kamerája

A P széria harmadszorra vitte el a kategória első díját a fotós „Oscar”-on

A Huawei legújabb zászlóshajó készülékét, a P30 Pro-t választották a legjobb fotózási képességekkel rendelkező okostelefonnak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards díjátadón.

A rangos nemzetközi megmérettetésen idén harmadjára győzedelmeskedett a Huawei P szériája. A TIPA 29 tagú, a világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló zsűrije idén is a gyártó termékét ítélte a 2019-es év egyik legjobbjának.

Tarolt az idei fotós „Oscaron” a Huawei új P szériája. A TIPA (Technical Image Press Association) éves közgyűlése keretében közel negyven kategóriában idén is megválasztotta és díjazta a legjobb minőségű fényképezőgépeket, kameralencséket, tartozékokat és egyéb képkészítő termékeket. Az alapos tesztelést, valamint véleménycserét követően a TIPA Awards zsűrije a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P30 Pro-t találta a legjobbnak a fotózási képességeikben kiemelkedő okostelefonok között. „A Huawei legújabb okostelefon-szériája folyamatosan feszegeti a mobilfotózás határait, valamint az új P30 Pro készülék kameraképességeinek köszönhetően a felhasználók lélegzetelállító minőségben készíthetnek fénykép- és videófelvételeket” – hangsúlyozta Thomas Gerwers, a TIPA elnöke.

p30-pro_lens-exploded-views

„A Huawei P széria megalkotásánál a fő szempont mindig is a fotózási képességek fejlesztése volt – mondta Li Changzhu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának Okostelefonokért Felelős elnökhelyettese. „Hálásak vagyunk a TIPA-nak, hogy a legjobb okostelefonos kamera díját legújabb csúcskészülékünk, a P30 Pro nyerte el, köszönhetően formabontó Leica Quad Camera rendszerének, amellyel őszintén hisszük, hogy újraírtuk a mobilfotózás szabályait.”

– tette hozzá.

A Huawei P30 Pro nemcsak a TIPA Awards-on aratott sikert a közelmúltban. A gyártó csúcskészülékének kameraképességei új nívót állítottak fel az okostelefonos fotózásban: a Huawei P30 Pro kiemelkedő éjszakai fotózási és zoom-funkcióinak, valamint MI-támogatott kamerarendszerének köszönhetően a valaha adott legmagasabb összesített pontszámot kapta a kamerák és a képminőség mérésével, értékelésével, illetve iparági rangsorolásával foglalkozó legismertebb, független szakmai portálnál, a DxOMark-nál. A portál szerint bár a gyártók évről évre újabb fejlesztésekkel rukkolnak elő, de a Huawei legújabb zászlóshajó készülékének kameraképességei egészen új fejezetet nyitottak a mobilfotózásban.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés