Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyot dob a Samsung a középkategóriáján a zseniálisan megújított A sorozattal

SmartPhone

Nagyot dob a Samsung a középkategóriáján a zseniálisan megújított A sorozattal

Kép: TechRadar

Nagyot dob a Samsung a középkategóriáján a zseniálisan megújított A sorozattal

Megérkezett az újragondolt Samsung Galaxy A széria első tagja, mely innovatív megoldásokat hoz el a középkategóriás telefonok szegmensébe.

A Galaxy A50 a felhasználók számára legfontosabb funkciókban kínál meghatározó fejlesztéseket. Ilyen újítás a lenyűgöző élményt nyújtó képernyő, a hosszan tartó teljesítmény és a kamera, amely olyannak örökíti meg a világot, amilyennek azt a valóságban is látjuk.

a50_front_blue

Az új Galaxy A50 megfelel a csatlakoztatott életmód elvárásainak, a készülékkel valós időben hozhatunk létre, oszthatunk meg és fogyaszthatunk tartalmakat. Az új sorozat sokoldalú, erős készülékeket kínál majd, amelyek képesek lépést tartani napjaink telefonhasználati szokásaival.

A Samsung számára fontos, hogy minél jobb felhasználói élményt biztosítson a vásárlók számára. Az újragondolt Galaxy A széria tervezésekor ezt a célkitűzést tartottuk szem előtt. A kapcsolattartás módja folyamatosan változik, az okostelefonoknak pedig tartaniuk kell a lépést ezzel az átalakulással. Az új Galaxy A sorozat olyan alapvető funkciókban hoz előrelépést, amelyek sokszínű lehetőségekkel támogatják a valós idejű interakciókat és idomulnak a változó felhasználói igényekhez.”

 – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke.

A Galaxy A szériával a felhasználók zavartalanul tapasztalhatják meg a Galaxy ökoszisztéma lehetőségeit, mint például a Samsung Health, a Samsung Pay vagy a Bixby funkciókat.

sm-a505_002_back_coral

Galaxy A50

Prémium kamerafunkcióival, hosszú üzemidőt biztosító, gyorstöltést támogató akkumulátorával és Infinity-U kijelzőjével a Galaxy A50 segít kapcsolatban maradni a világgal.

A Galaxy A50 tripla kameráját az emberi látás sajátosságai ihlették, ennek megfelelően emeli új szintre a fényképek készítését és megosztását.

Az Ultraszéles látószögű lencsével a világ kötöttségek nélkül örökíthető meg. A 25 MP-es főkamera vibrálóan éles képeket készít napfényben. Az innovatív lencse rosszabb fényviszonyok között több fényt gyűjt és csökkenti a zajt a képen, így sötétben is kiváló minőségű képeket készít. A Mélységérzékelő funkcióval is felszerelt kamera Élő Fókusz lehetőséget is kínál, amellyel megválaszthatjuk, melyik részletet hangsúlyozzuk ki a képen.

  • Az AI kamera segítségével könnyebb a maga tökéletességében elkapni a pillanatot. A Jelenetoptimalizáló húsz különböző helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelő funkció pedig biztosítja, hogy ne maradjunk le a legjobb portréfotó lehetőségekről. A Bixby Vision a kamera és a mesterséges intelligencia eszközeivel segít az online bevásárlásban, a fordításban és az információkeresésben is.
  • Az előlapi kamera Élő Fókusz funkciójával finoman elmoshatjuk a kép hátterét, így gyönyörű önarcképeket komponálhatunk.

A képernyőn található ujjlenyomat-olvasóval a Galaxy A50 könnyedén feloldható anélkül, hogy a telefon fogásán változtatni kellene. A készülék négy karakteres színben, kényelmes, vékony és enyhén ívelt kialakításban érkezik. A fekete, fehér, kék és korall árnyalatokat a szórt fény inspirálta.

A Galaxy A szériáról bővebb információ a www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy vagy a  www.samsung.com/galaxy weboldalakon érhető el.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés