Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

SmartPhone

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

Kép: Consumer Reports

Hivatalosan is a Samsung Galaxy S10+ rendelkezik a legjobb előlapi kamerával

A Samsung Galaxy S10+ okostelefon kapta a legmagasabb pontszámot a DxOMark tesztlaboratórium előlapi kamerákat rangsoroló független tesztjén. Az új prémium telefon hátlapi kamerája szintén az elsők között végzett a DxOMark Mobile rangsorán.

A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét rangsorolják különböző szempontok alapján.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztkategóriákat a tudományos protokollnak megfelelő, a legkorszerűbb laboratóriumi eszközök által támogatott előkészületek után vezették be. Az eszközök kép- és videóminőségét vizsgáló mérnöki tesztek megbízható információkat és adatokat szolgáltatnak a felhasználók számára a telefonok kamerateljesítményéről. A végső pontok a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok összesítéséből adódnak. Minél magasabb pontszámot kap egy telefon, kamerája annál jobb minőségben örökíti meg a pillanatot.

A Galaxy S10+ egyedüliként első helyezést ért el a DxOMark Selfie rangsorán előlapi kamerájával, amely 96 pontos értékelést kapott. A teszt igazolja, hogy a Dual Pixel Selfie kamerát és a második, Mélységérzékelő kamerát magában foglaló Galaxy S10+ duál előlapi kamerája valóban kivételes teljesítményre képes. A Galaxy S10+ duál előlapi kamerája a művészi elmosás effektet is támogatja, valamint UHD minőségű fotókat és videókat készít, így bárki fokozhatja vele közösségi média szereplésének minőségét.

A Galaxy S10+ emellett megosztott első helyezést ért el a DxOMark Mobile rangsorán 109-es összetett pontszámával, amely a fotóminőséget (114) és a videóminőséget (97) értékelő pontszámokból adódott össze. A 109-es összesített pontszám az eddigi legmagasabb érték, amelyet hátlapi kamera kapott. A Galaxy S10+ kamera-teljesítményének értékeléséhez a DxOMark megvizsgálta az eszköz tripla hátlapi kameráját expozíció és kontraszt, szín, autofókusz, textúra, zaj, vaku, képstabilizátor (videónál) zoom és elmosás szempontjából is.

Úttörő kijelzőjével, megújult kameratechnológiájával és intelligens teljesítményével a Galaxy S10+ egy teljes évtized Galaxy innovációinak méltó örököse. A Samsung iránymutató kamera-megoldásai a Galaxy S10+ okostelefonban is megmutatkoznak: a Szupergyors Duál Pixel és Duál Rekesz funkciók segítségével lenyűgöző fotók és videók készíthetők. A Galaxy S10+ professzionális kamerájának innovatív megoldásai a következők:

  • Kiemelkedő minőségű előlapi és hátlapi UHD videofelvétel és lejátszás, élethű minőségben. A hátlapi kamera HDR10+ minőségben is rögzíti a tartalmakat.
  • Ultraszéles látószögű lencse, amely úgy adja vissza a világ egy részletét, ahogy a felhasználók azt a valóságban is látják. Az új, 123 fokos látómezővel rendelkező lencsével akár az egész család megörökíthető egyetlen képen, így többé senki sem marad le a fotókról.
  • Teleobjektív, amely kétszeres optikai zoomot és akár tízszeres digitális zoomot biztosít, hogy minden pillanatról a legrészletesebb képet kapjuk.
  • Forradalmi Duál Rekesz lencse, amely az emberi szemhez hasonlóan működik. Automatikusan alkalmazkodik a megváltozott fényviszonyokhoz, f/1.5 és f/2.4 rekeszérték között, hogy éjjel-nappal profi képek készülhessenek.
  • Szuperstabil kamerafunkció digitális stabilizálási technológiával, amelynek köszönhetően a mozgalmas pillanatokat is kiemelkedő minőségben örökíthetjük meg. A Galaxy S10+ kamerájával folyamatos és stabil képek rögzíthetők akár síelés vagy kerékpározás közben is.
  • Szuperlassítás funkció, amely bármilyen hétköznapi pillanatot érdekessé tesz a hagyományos lassított felvételnél négyszer lassabb rögzítéssel.
  • Neurális Processzor (NPU) alapú mesterséges intelligencia funkciók, amelyeknek köszönhetően anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. Akár napközben vagy éjszaka, beltérben vagy a szabadban, a Jelenetoptimalizáló beállítja a fotó kontrasztját és színeit, így tökéletesítve a képminőséget. A Galaxy S10+ Fényképezési javaslatok funkciója ideális beállításokat ajánl a képekhez, így biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek majd.

A Galaxy S10+ okostelefonnal kapcsolatos további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s10/ weboldalon érhető el.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztekkel kapcsolatos további információ a https://www.dxomark.com/ weboldalon érhető el.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés