Connect with us

Hirdetés

technokrata

Legyünk őszinték: A Huawei Mate X sokkal szebb mint a Galaxy Fold

SmartPhone

Legyünk őszinték: A Huawei Mate X sokkal szebb mint a Galaxy Fold

Legyünk őszinték: A Huawei Mate X sokkal szebb mint a Galaxy Fold

Semmi baj nincs a Samsung-gal egyébként, de…

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2019-es MWC az összehajtható mobilokról szól.

Emlékszünk még, hogy hány ilyen kamu összehajtható mobil képet meg leaket vagy videót osztogatott mindenki, amiről valahogy mindig kiderült, hogy csak kamu? Elég jóleső érzés egyébként látni megtestesülni egy ilyen régóta érlelődő fantáziát. Az egyetlen kérdés ami motoszkál az nem más, mint hogy van-e ennek bármi értelme is azon kívül, hogy giga-menő technológiai megoldásról beszélünk.

A Samsung már régóta húzta az agyunkat a Fold-dal, végül pár napja meg is jelentették. Ahogy a címben is említettük, a design nem lett épp a legtökéletesebb, kifejezetten furcsa arányokkal rendelkezik. Összehajtva egy béna, vékonykás készüléket kapunk egy fura gagyi felülettel. Egyébként kihajtva nem néz ki rosszul, de azért ennyi pénzért elvárná az ember, hogy ennél jobb legyen. A Huawei a Samsung bemutatója után egyből csinált vicces hirdetéseket, amiben megköszönték a hatásos felvezetőt a Samsungnak az ő bemutatójukhoz. Amikor megláttam ezeket a nagyképű dumákkal ellátott plakátszerű képeket, egyből felkeltette az érdeklődésem, ugyanis ha ezek után valami béna dologgal jönnek ki, akkor az nagyon kínos helyzetet szülhet.

Nem így lett. A Huawei az elmúlt 1-2 év alatt design ügyileg talpraugrás-szerű változáson ment keresztül, ugyanis csodaszép dolgokat adnak ki nagyon prémium minőségben. Ez az összehajtható Huawei X-nél sem történt másképp. Összecsukva ez 6.6 inch kijelzőméretű okostelefon, kinyitva pedig egy 8 inch-es tablet, ami egy kisebb méretnek felel meg a tabletek világában. Természetesen ez a készülék mér tudja az 5G-t, Kirin 980 pörög benne és 4500 mAh-s akksi tartja életben, ami fél óra alatt feltölthető 85%-ra nulláról.

A Huawei Mate X nem kevesebb mint 2300 Euró anyagi kárt jelent nekünk, amennyibe vásárolnánk ilyet, ami magyarul kb. 760.000 magyar forint, ami azért elég húzós, valószínűleg hazánkban nem lesz olyan sok eladás.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés