Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG betámadja a középkategóriát, hátha itt jobban labdába tud rúgni

SmartPhone

Az LG betámadja a középkategóriát, hátha itt jobban labdába tud rúgni

Középkategória kimaxolva

Az LG betámadja a középkategóriát, hátha itt jobban labdába tud rúgni

Az LG Q60, K50 és K40 kivételes árazásuk miatt elgondolkodtató alternatívát jelentenek a szegmensben

Az LG Electronics (LG) három új okostelefont mutat be a 2019-es MWC kiállításon: az LG Q60, K50 és K40 modellek prémium tulajdonságokkal, fejlett technológiai megoldásokkal és stílusos kialakítással debütálnak, kedvező áron.

lg_q60

Újraértelmezett felhasználás

Az LG új középkategóriás okostelefonjait nagyméretű, csúcsminőségű kijelzővel és mesterségesintelligencia-funkciókkal vértezték fel, így immár az ebben a szegmensben készüléket kereső vásárlóknak sem kell a kedvezőbb ár miatt kompromisszumot kötniük. Mindegyik készülék az LG HD+ FullVision kijelzőjével lett felszerelve: a Q60 és a K50 6,26 hüvelykes, a K40 5,7 hüvelykes képernyőt kapott. Előbbi kettő esetében az előlapi kamera a képernyő tetején vízcsepp formára alakított szenzorszigetben kapott helyet, ami egyrészt a még teljesebb FullVision- és játékélményt, másrészt a kényelmes kommunikációt szolgálja. Mindhárom okostelefon esetében a vékony keret garantálja a kényelmes fogást és az egykezes használatot.

A mesterségesintelligencia-szolgáltatások eddig leginkább a zászlóshajó készülékekre voltak jellemzők, a magas felhasználói élmény megteremtéséhez azonban a Q60, a K50 és a K40 is megkapta ezeket a funkciókat. Az AI Cam hatékonyan felismeri a kamerán keresztül látott tárgyakat, és a legjobb eredmény eléréséhez szükséges fotómódot ajánlja a felhasználónak. A dedikált Google Assistant gomb az okostelefonokon legtöbbet használt virtuális asszisztenshez biztosít közvetlen hozzáférést.

lg_k50

Fejlett hangzás a DTS:X technológiával

Mindhárom készülék DTS:X 3D Surround Sound technológiát kapott, így —  minőségi fülhallgatón keresztül — a zenehallgatás a legmagasabb igényeket is is kielégíti. Ez a csúcsminőségű audiotechnika hatékonyan szimulálja a 7.1 csatornás térhatású hangrendszereket, így a játék, a filmnézés vagy a zenehallgatás magával ragadó élményét ígéri.

Fókuszban az alapvető igények

Napjainkban az okostelefon-felhasználók két alapvető tulajdonság, az akkumulátor élettartama és a kamera képességei kapcsán várnak kiemelkedő teljesítményt. Az LG mérnökei ezért mind a Q, mind pedig a K széria esetében messzemenőkig arra összpontosítottak, hogy a telefonok megfeleljenek ezeknek az igényeknek a mindennapi használat során.

A 13 megapixeles előlapi kamera mellett az LG Q60 három hátlapi kamerát is kapott: egy 16 megapixeles, fázisérzékelő autófókusszal (PDAF) ellátott lencsét, egy 5 megapixeles szupernagylátószögű, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamerát – utóbbi használatával olyan kép készíthető, ahol a fotózott személy vagy tárgy mögött elmosódik a háttér. A négy különleges objektív segítségével a Q60 tulajdonosok tökéletes felvételeket készíthetnek, legyen szó bármilyen témáról vagy környezeti viszonyokról.

lg_k40

Mind az LG Q60, mind a K50 3500 mAh-s akkumulátorral lett ellátva, így a hírolvasásra, a játékra és a tartalmak streamelésére is több idő jut, ugyanakkor a K40 kisebb, 3000 mAh-s energiaforrása is elegendő ahhoz, hogy a készülék egy teljes napot kibírjon töltés nélkül.

Az MWC látogatói az új Q és K sorozat okostelefonjai mellett további fontos mobilinnovációkkal is megismerkedhetnek az LG standján, február 25-28 között Barcelonában.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés