Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG legújabb telefonjaiban a képernyő lesz egyben a hangszóró is

SmartPhone

Az LG legújabb telefonjaiban a képernyő lesz egyben a hangszóró is

Kép: YouTube

Az LG legújabb telefonjaiban a képernyő lesz egyben a hangszóró is

Az LG újraértelmezi az okostelefonos hangzást az új G szériával

Az LG Electronics (LG) a 2019-es MWC-n ismét demonstrálja vezető pozícióját az okostelefonos hangzás terén az új LG G8ThinQ készülékbe épített Crystal Sound OLED (CSO) kijelzőmegoldás bemutatásával. A forradalmi technológia a telefon OLED-képernyőjét használja a hang felerősítésére.

lg-g8-thinq_cso

Mivel egyre több felhasználó számára válik filmnézés, játék és zenehallgatás esetén is elsődleges készülékké az okostelefon, a magas hangzásminőséget kínáló mobilok iránti igény nagyobb, mint valaha. Az LG mindig is hitt abban, hogy a magas minőségű okostelefonos hangzásnak kiemelt szerepe van az ideális felhasználói élmény megteremtésében, e meggyőződése pedig az LG G8ThinQ készülék megtervezésekor sem változott.

Az LG saját fejlesztésű CSO technológiája hangszórómembránná alakítja az OLED kijelzőt, és az egész képernyőfelület rezgetésével növeli a hangerőt. A vállalat egyedi megoldása a teljes kijelzőfelületet kihasználja, és a hangzás tisztaságán is képes javítani, azaz az egyes hangok könnyebben felismerhetők, a finom zenei részletek pedig jól kivehetők lesznek.

Kihangosítás módban a hangzás erőteljes basszussal válik teljessé, melyet az alsó hangszóró biztosít. A teljes értékű sztereó mód a kétcsatornás kialakítás révén valósulhat meg: az egyik csatornáért az alsó hangszóró, a másikért a kijelző felső része felel. Amellett, hogy javítja a hangminőséget, a CSO letisztult, minimalista megjelenést is kölcsönöz az LG G8ThinQ telefonnak.

Partnerével, a Meridiannal szoros együttműködésben az LG ismét kivételes hangzáshűséget ad a mobilos felhasználói élményhez, olyan finomra hangolt hangminőséget kínálva, melyet a felhasználók a vállalat felsőkategóriás okostelefonjaitól elvárhatnak.

Az LG új G szériás okostelefonjába olyan további audiofunkciók is bekerültek, mint:

  • az elsőként az LG által kínált DTS:X 3D térhatású hangzás, amely 7.1 csatornás rendszerben szól fülhallgató használatával és anélkül is;
  • a Hi-Fi Quad DAC, amely kivételes hangzáshűséggel szólaltatja meg a hangokat, valamint tisztább és mélyebb hangzást kölcsönöz az audioformátumok többségének;
  • a Master Quality Authenticated (MQA) támogatás, amely magas minőségű audiofájlok streamelését teszi lehetővé korlátlan mobilinternet csomag nélkül is;
  • a Boombox hangszóró, amely a telefon belső terét használja fel a rezonancia előállítására, így elképesztő basszust és hangerőt szólaltat meg.

Az LG G8ThinQ egyértelmű demonstrációja elkötelezettségünknek az okostelefonos hangtechnológiák fejlesztése terén. Az új technológiák fejlesztése, valamint az audioipar legkiválóbb partnereivel kialakított együttműködések révén az LG továbbra is a felhasználók igényeire szabott hangminőséget kínál majd telefonjaiban.” 

— mondta Chang Ma, az LG mobilkommunikációs divíziójának szenior alelnöke és termékstratégiáért felelős vezetője.

A barcelonai MWC látogatói maguk is kipróbálhatják a Crystal Sound OLED-technológiát, az LG G8ThinQ okostelefont és a vállalat további mobilújdonságait február 25. és 28. között, a vállalat kiállítási standján.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés