Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Honor még az MWC előtt kihozta legújabb zászlóshajóját

SmartPhone

A Honor még az MWC előtt kihozta legújabb zászlóshajóját

A Honor még az MWC előtt kihozta legújabb zászlóshajóját

Ismerjük meg a View20-at

Számos úttörő technológiát alkalmaz a Honor új csúcskészüléke a mesterséges intelligenciától a 48 megapixeles hátlapi kameráig. Négyezer milliamperórás akkumulátorával a hosszan tartó szórakozás is garantált.

55jpg

A világ vezető okostelefon e-brandje, a Honor bemutatta legújabb zászlóshajóját, a Honor View20-at, mellyel elstartolt a készülék értékesítése az európai piacon is. A Párizsban megrendezett eseményen a Honor öt világelső technológia bevezetését adta hírül, köztük a 48 MP-es okostelefon kamerát, a 25 MP-es kijelzőbe épített előlapi kamerát, a 7 nm-es csíkszélességen készülő, mesterséges intelligenciával támogatott Kirin 980 lapkakészletet, az AI tripla-antennás Wi-Fi technológiát és az Aurora nanotextúra dizájnt. A kiemelkedő mérnöki teljesítmények elismeréseként a Honor az idei év elején számos díjat vehetett át a 2019-es CES-en Las Vegasban.

„A piacvezető, újszerű technológiai megoldásaival a Honor View szériája a szakemberek elismerését és a rajongók elégedettségét egyaránt elhódította szerte a világon.”

– kezdte beszédét George Zhao, a Honor elnöke.

„A Honor rendkívül aktív és dinamikusan fejlődő rajongói bázissal büszkélkedhet, akik megérdemlik és meg is követelik a legmagasabb minőségű okostelefonos teljesítményt. A Honor View20 az ő igényeik mentén lett megalkotva. A CES-ről már befutottak az első kritikák és izgatottan várjuk, hogy rajongóink világszerte kézbe vehessék a készüléket!”

– tette hozzá Zhao.

Páratlan okostelefonos fotózás

A Honor View20 a világon az első okostelefon, mely 48 MP-es Sony IMX586 érzékelővel megtámogatott hátlapi kamerát kapott, 1/2 hüvelykes nagy CMOS-szal, 1,6 µm-es pixelmérettel Quad Bayer struktúrával.  A Kirin 980 lapkakészlettel együttműködő szenzor támogatja az új, 48 megapixeles AI Ultra Élesség módot, amely páratlan tisztaságával és elképesztő részletességével emeli új szintre az okostelefonos fotózást.

A kamera számos 48 MP-es képet rögzít egyetlen gombnyomással és a legszebb részletek kombinálásával alkot egyetlen 48 MP-es fotót. A Kirin 980 kettős-NPU fejlett AI algoritmussal dolgozza fel a fényképet – értékeli a fotó minőségét, optimalizálja a sötét területek részleteit, mellyel a színek élénkebbé válnak még több részlet mellett.

A másik hátlapi, 3D kamera új dimenziót nyit a fotózásban és a videózásban, mialatt könnyebb használhatóságot és több szórakozást biztosít. A 3D kamera információkat gyűjt a tárgyak alakjáról a fény megtett útja alapján, ezzel lehetővé teszi a mélységérzékelést, a csontvázkövetést (skeletal tracking) és a valós idejű mozgás lekövetését. A kamera a View20-at egy mozgásvezérelt játékkonzollá képes alakítani, amely 3D-s játékok támogatásával lehetővé teszi, hogy részesei legyünk az élménynek.

 Új fejezet a telefondizájn történetében

A Honor View20 lehengerlő megjelenése az előlapi kamera kialakításával kezdődik. Az újszerű All-View kijelző 25 MP-es kamerával, szenzorszigettől mentes élményt és kiemelkedő, 91,8% kijelzőarányt biztosít. A Honor mérnökei egy speciális tartószerkezettel oldják meg a kamera elhelyezését a mindössze 4,5 mm-es átlátszó lyukba, melyet korszerű litográfiai folyamattal alakítanak ki. A Honor View20 a versenytársakkal szemben megőrzi a kijelző eredeti szerkezetét és ellenállóságát, miközben biztosítja a kényelmesebb használatot és a jobb képminőséget.

A Honor View20 az első okostelefon, amely nanolitográfiát használ a nanotextúra létrehozásához – élénk és mozgalmas V-alakban, színátmenetes külsőbe öltöztetve, amely beragyogja az egész telefont. A telefon 3D-s, elegáns hajlított ívet leíró formája mindössze 8,1 mm vastag, és tökéletesen ötvözi a fém és az üveg textúráját. Ez a dizájn a Honor márka merész újítása.

A Honor felsőkategóriás csúcskészülék megalkotásában közreműködött a legendás olasz divatcég, a Moschino is, ezáltal olyan exkluzív termékek széles választéka született meg, mint a limitált szériás, közösen megtervezett Moschino hátlapos Honor View20 készülékek, vagy az a dombornyomott telefontok, amelyen az ikonikus Moschino Bear köszön vissza, illetve egyedi megjelenésű kézitáskák, melyek tökéletes divatkellékek a telefonos divat szerelmeseinek.

Csúcsteljesítmény a legfrissebb technológiákkal

A Honor View20 több újgenerációs funkcióval rendelkezik: 7 nm-es Kirin 980 AI chipsettel intelligens kettős-NPU-val, folyadékkal működő hűtőrendszerrel, ami hatékonyan képes eloszlatni a hőt a jobb teljesítmény érdekében; AI tripla-antennás Wi-Fi technológiával, mely megakadályozza a jel gyengülését akkor is, amikor a felhasználó keze eltakarja az adóvevőt. Emellett 4000 mAh-es akkumulátor biztosítja a tartós és folyamatos játékot.

A Honor View20 bemutatóján a Moschinón kívül más együttműködések is napvilágot láttak: a Honor az Epic Games csapatával is együttműködik, melynek keretében a Honor View20 tulajdonosok exkluzívan juthatnak hozzá a Honor Guard kiegészítőkhöz a Fortnite Mobile verziójában.

Tim Sweeney, az Epic Games CEO-ja és alapítója úgy fogalmazott:

„A Honor View20 egy kivételes készülék, kiemelkedő hardverteljesítménnyel. Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésünk révén a Fortnite 60 fps-en fut majd a View20 modelleken.”

Ráadásul a Honor és az Epic Games azon dolgozik, hogy optimalizálják a Honor készülékeket az Unreal 4 Engine-hez azon közös elkötelezettség részeként, hogy meghaladják a mobiljátékok jelenlegi korlátait és konzolminőségű élménnyel ajándékozzák meg a játékosokat.

Ugrás az intelligens életbe

A Honor View20 mesterséges intelligencia funkciói személyre szabható, könnyen kezelhető élményt nyújtanak. A Honor View20 mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s kamerája több mint 100 féle élelmiszer azonosítására képes, melyek kalóriatartalmáról információkat közöl az egészséges étrend fenntartása céljából. Az AI objektumfelismerő funkciója több mint 300 építészeti nevezetességet és 100 000 híres festményt képes felismerni.

A párizsi bejelentésen a Honor bemutatta az új Honor Watch Magic okosórákat is, melyek segítenek a kiegyensúlyozott hétköznapok megteremtésében.

Az okostelefont négy színváltozatban mutatták be: éjfekete, zafírkék, a Moschinóval közösen tervezett fantomkék és fantompiros színekben. A készülék ajánlott bruttó fogyasztói ára 209 990 forint.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés