Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már hazánkban is elérhető a Honor 10 Lite, amin már fut az EMUI 9

SmartPhone

Már hazánkban is elérhető a Honor 10 Lite, amin már fut az EMUI 9

Kép: Mighty Gadget

Már hazánkban is elérhető a Honor 10 Lite, amin már fut az EMUI 9

Az Android 9 Pie rendszerre épülő EMUI 9 és a harmatcseppnyi szenzorsziget, illetve a 24 megapixles AI szelfikamera teszik különlegessé a Honor 10 Lite készüléket, amely holnaptól elérhető itthon is.

Holnaptól, azaz január 11-től Magyarországon is megvásárolható lesz a Honor 10 Lite okostelefon. A készülék elsőként az Extreme Digital kínálatában jelenik meg január 11-én, majd a Telekomnál is megvásárolható lesz január 18-tól. A készüléket az Android 9-re épülő, legújabb EMUI 9.0 szoftverrel, három különböző színben lehet megvásárolni a kijelölt üzletekben, értékesítési pontokon, illetve a webáruházakban. Az ajánlott bruttó fogyasztói ár 77 990 forint.

Kép: Android Authority

Kép: Android Authority

A három színből az egyiket a Honor magyar rajongói nevezték el, így lett Jeges Balaton a Zafírkék és az Éjfekete mellett.

Honor 10 Lite előlapját több mint 90%-ban a 6,21 hüvelykes, 19,5:9 képarányú, 2340×1080 pixeles FHD kijelző tölti ki, amely csupán egy cseppszerű szenzorszigetet kapott. A 162 grammos készülék mindössze 154,8 mm magas, 73,64 mm széles és 7,95 mm vastag, a 3400 mAh-es akkumulátora pedig bőven elegendő energiát biztosít egész napra, és még a 3,5 mm-es jack aljzat sem maradt le róla.

Az előlapi kamera 24 megapixeles, F/2,0 apertúrájú és 8 különböző téma felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia-támogatást kapott. Az algoritmus rögtön felismeri az adott fénykép tárgyát a háttér és az arc viszonylatában, a 3D arcfelismerés és az AI szépítő funkciók pedig még szebb szelfik elkészítését segítik elő. Nem ideális fényviszonyok között ugyanakkor a 4 az 1-ben szuperpixel technológia segít, hogy a képek világosabb tónust kapjanak, ezáltal a képek minőségé is javulni fog.

Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, illetve itt található a kettős kamerarendszer, ami egy 13 MP-es és egy 2 MP-es egységből áll (F/1,8 és F/2,4), a képstabilizálásról pedig az AIS (mesterséges intelligencia-vezérelt képstabilizálás) gondoskodik. A burkolat alatt egy nyolcmagos Huawei Kirin 710/F processzor és a 3G B rendszermemória található, 64 GB háttértár kíséretében.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés