Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már nem kell sokat várni, hogy hazánkba is megérkezzen az LG G7 Fit

SmartPhone

Már nem kell sokat várni, hogy hazánkba is megérkezzen az LG G7 Fit

Már nem kell sokat várni, hogy hazánkba is megérkezzen az LG G7 Fit

A gyártó legújabb készüléke az LG G7ThinQ prémium tulajdonságait kínálja még elérhetőbb áron

Hamarosan Magyarországon is kapható az LG Electronics (LG) legújabb okostelefonja, a G7 Fit. A 2018-as IFA-n debütált készüléket azoknak szánja a gyártó, akik kifejezetten felsőkategóriás kamera-, kijelző- és audiofunkciókat keresnek, ám a zászlóshajó készülékekhez képest kedvezőbb áron.

lg-g7-fit-range

Az LG G7 Fit a prémium okostelefonokra jellemző árkategória alatt kínálja az LG G7ThinQ legnépszerűbb funkcióit. Az új készülék ugyanazt a minőségi, csupaüveg borítást és csiszoltfém-keretet kapta meg, mint az LG G7ThinQ, ráadásul pont olyan strapabíró is, mint amilyennek látszik, hiszen teljesíti az IP68 por- és vízállósági szabvány követelményeit.

A Qualcomm Snapdragon 821 chipkészlet erejével, a 4GB-os RAM-mal és  32GB-os belső memóriájával ez az okostelefon elég erős ahhoz, hogy gond nélkül játsszon le minden videót és zenét, és gördülékenyen futtasson bármilyen játékot. A készülék 6,1 hüvelykes, 3120 x 1440 pixeles QHD+ FullVision kijelzője 19,5:9 képarányú, a Super Bright LCD kijelzőtechnológiának köszönhetően pedig akár 1000 nit fényerőre is képes, így a megjelenő kép még a legerősebb napsütésben is jól látható marad.

A mobilt számos intelligens kamerafunkcióval vértezték fel. Az AI CAM használatakor a felhasználók nyolc, a beépített mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmód közül választhatnak. Ha az AI CAM által javasolt képi beállítások nem egyeznek a felhasználó elképzeléseivel, manuálisan további effektlehetőségek is választhatók az utólagos szerkesztés során.

Az LG G7 Fit telefon a gyártó legfejlettebb audioszolgáltatásainak egyedi válogatását kínálja, így a készülék tökéletes választás a zenekedvelők számára. Az LG méltán elismert, 32 bites Hi-Fi Quad DAC hangtechnológiája minőségi fülhallgató használatával kelti igazán életre a hangokat. A Boombox hangszóró lenyűgöző basszushangzást, a DTS:X 3D pedig akár 7.1 csatornás térhangzást kínál.

„Az LG G7 Fit nemzetközi mobilkínálatunk fontos modellje, hiszen célunk, hogy új és szélesebb közönséggel ismertessük meg a valóban hasznos okostelefonos technológiákat és innovációkat. A G széria összes készülékébe cégünk legjobb technológiáit építjük be, hogy minél több vásárló ismerhesse meg az LG mobilos innovációit.” 

— mondta Ha Jeung-uk, az LG szenior alelnöke, a vállalat mobilüzletágának elnöke.

A készülék december elejétől érhető el a Media Markt kínálatában.

Termékspecifikáció:

LG G7 Fit

  • Chipkészlet: Qualcomm® Snapdragon™ 821
  • Kijelző: 6,1 colos QHD+ 19,5:9 FullVision Super Bright kijelző (3120 x 1440)
  • Memória: 4GB RAM / 32GB ROM / MicroSD (2TB-ig)
  • Kamera:
    – Hátlapi: 16MP normál látószögű (F2,2 / 76°)
    – Előlapi: 8MP nagylátószögű (F1,9 / 80°)
  • Akkumulátor: 3000mAh
  • Operációs rendszer: Android 8.1 Oreo
  • Méret: 153,2 x 71,9 x 7,9 mm
  • Súly: 158g
  • Hálózat: LTE / 3G / 2G
  • Csatlakoztathatóság: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 kompatibilis)
  • Szín: Új Asztro Fekete / Új Platinaszürke
  • Egyéb: Új másodlagos kijelző / AI CAM / Boombox hangszóró / Google Lens / QLens / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS: X 3D térhangzás / IP68 víz-és porállóság / HDR10 / Arcfelismerés / Ujjlenyomat-leolvasó / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / MIL-STD 810G szabvány / FM Rádió

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés