Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Honor 8x lett 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

SmartPhone

A Honor 8x lett 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

A Honor 8x lett 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

Pedig még van 2 hónap az évből

6.5″ kijelzővel, 91%-os kijelző-készülék aránnyal, AI kamerával és nagy teljesítményű chipsettel, a Honor 8X olyan magas színvonalat biztosít, amit más hasonló árú okostelefonok nem tudnak felülmúlni.

Kitűnő kijelző és esztétikus dizájn

A Honor tovább feszegeti a határokat, és megpróbál maximális méretű képernyőt kínálni azoknak a felhasználóknak, akik a vásárlásnál az árcédulát is megnézik. A felhasználói élmény alapja a kijelző minősége, és a Honornak fontos, hogy legyőzze a korlátokat.

A praktikussága mellet – a játékoknál, videóknál, internetezésnél és emailezésnél – a nagy kijelzőnek fontos szerepe van, főként a könnyű kezelhetőség és élmény szempontjából. A kijelző állandóan középpontban van, a telefonnal való első találkozástól kezdve.

A hátlap dizájnja ugyancsak lényeges. A Honor a német ipari formatervező, Dieter Ram elképzelését támogatja, mely szerint “kevesebbet, de jobbat” és aminek köszönhetően az általa tervezett termékek időtállóak és sokak szerint inspirálóak. Az Honor ugyanezt a minimalista filozófiát és tudományos hozzáállást tette magáévá a Honor 8X tervezésekor, ami a magas szintű technológiát és az esztétikus külsőt ötvözi, ezzel megtalálva a praktikusság és a szépség közötti megfelelő egyensúlyt. A Honor 8X időtálló dizájnja csak a legfontosabb dolgokra koncentrál. Az egyszerűségét a legbonyolultabb technológiának köszönheti.

Mielőtt elkezdenénk egy telefont használni, általában felemeljük, hogy kipróbáljuk, milyen érzés a kezünkben tartani. A megjelenés és az első érintés tapasztalata határozza meg az első benyomást. Egy okostelefon a stílusával, a dizájnjával és az érzésével hódít.

  • A 91%-os kijelző-készülék aránynak köszönhetően nagy kijelzőt és vékony készüléket kapunk: A fogyasztók számára a kijelző az egyik legfontosabb eleme egy okostelefonnak. De amíg mindenki nagy kijelzőt szeretne, senki nem akarja, hogy púpos legyen. Az okostelefonnak könnyen kezelhetőnek kell lennie, és ehhez a kijelző-készülék arány a legfontosabb. A Honor fejlett chip-on-film technológiát és egy szabadalmaztatott antenna dizájnt használ, aminek köszönhetően az alsó szegély mindössze 4,25 mm széles és eléri a 91%-os kijelző-készülék arányt.

A Honor 8X a 91%-os kijelző-készülék arányával és kedvező árával megelőzi a legtöbb drága telefont a piacon, például az iPhone X-et (87.36%) és a Samsung S9-et (86.56%).

  • 6,5″ különleges tisztaságú képernyő: A Honor 8X 6,5″ Notch Full-View 2.0 kijelzővel van felszerelve. A kijelző nagyobb, mint az eddigi készülékeknél, és közelebb áll a 21:9-es képarányhoz, amit a mozikban használnak. A képernyőnek továbbá magas, 2340 X 1080 felbontása, és 85%-os színtér-lefedettsége van, ami lehetővé teszi, hogy a használók gyönyörű képet élvezhessenek egy sima és kompakt okostelefonon. Mindemellett a telefon 7,8 mm vastag, így kényelmesen elfér a tenyérben.
  • Minimalista dizájn koncepció, az esztétikát szem előtt tartva: A Honor 8X a minimalista dizájnban készült, miközben az esztétikára és a részletekre ügyel. Az új okostelefon egy fém középső vázat használ és egy 2.5D dupla textúrájú auróra, rácsozott hatású üveg hátlapot, így egy elegáns és letisztult dizájnt kapunk. A hátlap 15 rétegből áll és minden szögből fényvisszaverő hatású. Fekete, kék és piros színek közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő stílust.
  • Videó javítás a jobb képminőségért: Az Honor 8X egy ideális mobil szórakoztató platform, különösen az egyedülálló, videó javító technológiájának köszönhetően. Kihasználva az okostelefon processzorát, ez a technológia élénk színeket és részleteket mutat meg a videókban.
  • Védd a szemed: Szemünk egyre gyakrabban van kitéve az ún. kékfény sugárzásnak, amelyet az elektronikus készülékek bocsátanak ki. A Honor 8X egy olyan újgenerációs Eye Comfort funkcióval van ellátva, ami TüV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, csökkenti a kékfény sugárzását, így kevésbé fárad el a szem. A Honor 8X-ben nappali és éjszakai kijelző technológia is van, aminek segítségével a felhasználók napközben élesen láthatják a kijelzőt és este, lefekvés előtt kényelmesebben tudnak rajta olvasni.

A Honor 8X úttörő kijelző és okostelefon dizájnja felülmúlja a vásárlók elképzeléseit. Az új generációs szegély nélküli, Full View 2.0 kijelző lenyűgöző, korlátok nélküli látványélményt nyújt. A filmnézéstől kezdve a játékon át a mindennapi használatig, lehetővé teszi, hogy a korlátainkat legyőzve felfedezzük a világot. A legfontosabb azonban, hogy ezek a prémium funkciók minden Honor 8X felhasználó számára elérhetőek, ezáltal áthidalja a piacon érzékelhető különbséget a prémium és az olcsóbb okostelefonok között.

Személyes kamera bárhova mész

Az okostelefon kamerái segítenek a felhasználóknak abban, hogy megosszák az élményeiket a barátaikkal, a családjukkal és másokkal a világ bármely pontján. A telefonhasználók minden nap készítenek fényképeket a szelfiktől kezdve a tájfotókig, hogy posztolhassák a közösségi médián vagy elküldhessék üzenetben. A fotók és a videók készítése egy módja az önkifejezésnek és a kapcsolatépítésnek.

Az Honor felismerte, hogy az emberek manapság úgy gondolnak a telefonjukra, mint egy bizalmas társra, amivel mindent megosztanak, ami történik az életükben. Az emberek ezért elvárják, hogy jó minőségű képeket tudjanak készíteni minden helyzetben, még akkor is, ha a nappal szemben állnak, mozgó tárgyat fotóznak, vagy éjszakai látképet szeretnének megörökíteni. Mindenki profi színvonalú képeket szeretne posztolni az Instagramon, függetlenül attól, hogy van-e fotós képesítése. Ezért ruházta fel az Honor mesterséges intelligenciával a Honor 8X kameráját.

  • A Honor 8X egy magas felbontású, két képernyős 20+2 MP-s hátsó és 16 MP elülső kamerával van felszerelve. Bár sokan még mindig a megapixelek számát nézik, amikor kamerát választanak, a szakma már nem a magas számú megapixelekben látja a kiváló minőségű fotók titkát.
  • A Honor 8X a megapixelek számolásán túli verseny élvonalában van. A Honor 8X AI kamerája fel tud ismerni több, mint 500 jelenetet 22 kategóriában, és aszerint optimalizálja a beállításokat és a fotóminőséget, hogy éppen mit fotóz a felhasználó. Ennek köszönhetően képes lenyűgöző fotókat készíteni, bármilyen körülmények között. Ez azért is izgalmas, mert az egyik legfejlettebb kamera technológia ezáltal eljutott az átlagos felhasználókhoz is.
  • Fotó optimalizáció: A Honor 8X által alkalmazott mesterséges intelligencia deep learning technológiája lehetővé teszi a tárgyak pontos szegmentációját a képen belül. Például amikor egy felhasználó lefotózza a barátnőjét egy farmon, a kamera felismeri a lányt, a természetet és a kék eget a fotón, és ki tudja emelni az emberi arcot, a zöldet élénkebbé tudja tenni és a kék eget simábbá a fotó szegmentációjának köszönhetően.
  • Éjszakai fotózás: Az éjszakai fotók gyakran elmosódottnak látszanak, a kézmozdulat és a gyors zársebesség miatt. Állvány nélkül fotózni általában kihívást jelent. A Honor 8X mesterséges intelligenciát használ, hogy gyönyörű éjszakai fotókat készítsen a gépi tanuláson alapuló multi-frame stabilizáció technológia segítségével. Ez a technológia elemzi a kameramozgást és intelligensen kiválasztja és kombinálja a különböző kereteket, hogy ne legyen elmosódott a kép még akkor sem, amikor a használónak remeg a keze.
  • Háttérvilágítás fényképezésnél: Hátsó megvilágítás esetén a portrék gyakran sötétek lesznek. A szemantikus képszegmentáció és a high dynamic range (HDR) funkcióknak köszönhetően azonban az elülső kamera jelentősen fel tudja javítani a fotó minőségét. A különböző keretek kombinálásával és az arcok megvilágításával a környezet és az arcok is tisztán láthatóak lesznek még homályos vagy erős háttérvilágítás esetében is.
  • Természetes bokeh hatás és eredeti bőrszín: Mindenkiből profi fotós válhat a portré mód segítségével, ami természetes bokeh hatást és eredeti bőrszínt ad. A bokeh hatás az előtérben és a háttérben művészi és emlékezetes fotókat eredményez. A fotózás még könnyebbé válik a fókusz utólagos beállításával.
  • Tökéletes szelfi: Bemutatjuk az új 4 Cell fúziót a 16 MP-es első kamerában:
  • 4 Cell fusion: A kamera érzékelőjének a pixel mérete négyszer nagyobb, mint ezelőtt, és az aggregált pixel kétszer több fényt enged be. Ennek köszönhetően mindegy, hogy este vagy napközben fotózunk.
  • Super slow-motion: A Honor 8X super slow-motion funkciója 16-szorosára lassítva is képes videókat felvenni. Automatikus és manuális beállítható módok közül is lehet választani a legjobb eredmény érdekében. Az élet legértékesebb pillanatai egy szempillantás alatt is lejátszódhatnak. A super slow-motionnal köszönhetően a használók minden részletét lencsevégre tudják kapni.
  • AR hatás: A kiterjesztett valóság (augmented reality, AR) hatással a kamera érdekes csoportképeket tud készíteni egy AR maszk és háttérbeli változtatások segítségével.

A Honor 8X piacra dobása nagy előrelépést jelent a kameratechnológiában. Készüljön a fotó, háttérvilágítással, fényképezzen a felhasználó gyorsan mozgó tárgyakat vagy embereket, portréfotókat vagy szelfiket készít, vagy speciális effekteket adna hozzá, a Honor 8X AI kamerája minden igénynek megfelel.

A Honor 8X a fantasztikus funkcióival és lenyűgözően elérhető áraival olyan piaci újdonságnak számít, amely örökké meg fogja változtatni az emberek mobilfotózásról alkotott képét. A Honor 8X egy olyan okostelefon, aminek segítségével bárki profi fotósnak tűnhet.

Fantasztikus teljesítmény elérhető áron

A népszerű okostelefonokban a mai vásárlók nagyméretű képernyőt, kitűnő kamerát és egy vékony, elegáns készüléket keresnek. Azonban azt is elvárják, hogy a dizájn ne menjen a teljesítmény rovására. Viszont a nagyobb képernyő többet is fogyaszt, viszont a vásárlók nem szívesen vesznek olyan készüléket, amelynek az akkumulátora kevesebb ideig tart. Mindannyian éreztük már azt az aggodalmat, amikor észrevettük, hogy a töltöttség közeledik a 0%-hoz. Egy olyan telefon, aminek az akkumulátora tovább bírja nem csak abban segít, hogy hosszabb ideig lehessen használni, hanem ezzel egyidejűleg nyugalmat is ad.

Az akkumulátor élettartama, jó feldolgozó képesség, zökkenőmentes grafikus teljesítmény, nagy memória, könnyen használható felület és könnyű kezelhetőség – ezek közül egyikről sem szívesen mondanának le a felhasználók. A Honor 8X a fejlett chipsetekkel, a nagyobb hatékonyság érdekében tervezett dizájnnal olyan teljesítményt kínál, ami felülmúlja a várakozásokat. A Honor 8X az a páratlan, új, elérhető áron kínált okostelefon, amit mindenki választ.

  • Lenyűgöző feldolgozó-képesség: A Honor 8X az első olyan okostelefon, amely octa-magos Kirin 710 chipsetekkel rendelkezik. A CPU egymagos teljesítménye 75%-kal erősebb, mint az előzőké. A chipsetek fejlett 12nm technológiával készülnek 4 x 2.2 GHz Cortex-A73 és 4 x 1.7 GHz Cortex-A53 magokkal. Ezek a chipsetek nem csak hogy gyorsabbak és ritkábban romlanak el, de a még magasabb felbontású filmeket is nézhetőek, és a videók, valamint képek is szerkeszthetőek a segítségével.
  • Extrém grafikai gyorsítás: A chipseteket a forradalmi GPU turbó teszi még jobbá – egy olyan úttörő hardver-szoftver integráció és grafikai technológia, ami optimalizálja az online játék élményét. Az új chipsetekkel együtt az átlagos GPU teljesítmény 130%-kal nőtt a korábbi verziókhoz képest, hogy még a legigényesebb gamerek igényeit is kielégítse.
  • Akkumulátor kompromisszumok nélkül: Ugyan az Honor 8X-at frissítették, hogy fantasztikus látványélményt nyújtson a 6,5” képernyővel és extrém teljesítményével, de ez sosem megy az akkumulátor élettartamának a rovására. A speciálisan tervezett új chipseteknek köszönhetően az SoC akkumulátor-felhasználása 30%-kal csökkent, annak ellenére, hogy a teljesítmény sokkal jobb. Az Honor 8X még tovább fejlesztették és egy nagyobb 3750 mAh akkumulátorral is rendelkezik. Egészében nézve, az Honor 8X akkumulátora tovább bírja, mint a korábbiak, a nagyobb képernyő és a magasabb feldolgozó-képesség ellenére is, ezáltal is eleget téve a felhasználók kéréseinek.
  • Gyors és biztonságos arcfelismerés és ujjlenyomat érzékelő: Az Honor 8X arcfelismerővel és ujjlenyomat érzékelővel is el van látva. A felhasználó fel tudja oldani a telefonját egyszerűen azzal, hogy ránéz. Az AI-vel felszerelt arcfelismerő funkció tud alkalmazkodni a nehéz megvilágításokhoz is és az apróbb változásokhoz, hogy a feloldás könnyebb legyen és biztonságosabb. Ha a használó inkább az ujjlenyomathoz ragaszkodik, az Honor 8X erre is ad lehetőséget. Az ujjlenyomat kényelmes módja annak is, hogy a különböző applikációkon keresztül jóvá tudjuk hagyni a fizetést.
  • Nagy memória és kezelhető funkciók: A Honor 8X elérhető áron van, de sosem áldozza fel a könnyű kezelhetőséget. A Honor 8X-nek 4GB + 128GB memóriája van, near-field communication (NFC) funkciója a gyors mobilos fizetésért, okos duális Bluetooth kapcsolata és Histen 5.0 audio technológiája 2.0-ás party mode-dal. Az összes fontos okostelefon funkció, amit az átlag használók nagyon vártak most egy karcsú, elegáns telefon formájában elérhetővé várt, csak egy karnyújtásnyira bárkitől.

A Honor 8X lenyűgöző teljesítményt nyújt elérhető áron. Ennek köszönhetően az okostelefon használatának élménye több ember számára elérhető, ezáltal is felrázva a piacot, hogy a legjobb ár-érték arányú okostelefonná válhasson 2018-ban.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés