Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

SmartPhone

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

Magyarországon a Huawei Mate 20, aminek segítségével gigamenő klipet forgatott a Jetlag

Okosórával előrendelhetők a gyártó új zászlóshajó készülékei

A Huawei exkluzív sajtóesemény keretében itthon is bemutatta legújabb csúcskészülékeit, a Mate 20-at és a Mate 20 Pro-t. A tripla hátlapi kamerával és fejlett MI képességekkel felszerelt okostelefonok október 17-től november 4-ig Magyarországon is előrendelhetők, amelyekhez a gyártó legújabb sportóráját, a Huawei Watch GT-t adja ajándékba. A Mate 20 Pro 329 990 forintos, míg a Mate 20 készülék 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, november elejétől lesz kapható a hazai kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában.

dsc02168

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro okostelefonokat mindössze kilenc nappal ezelőtt mutatta be Londonban a vállalat. A készülékek a Huawei első olyan okostelefonjai, amelyekbe az új Kirin 980 processzor és dupla neurális számítási egység is került. A Mate 20 Pro az úgynevezett „MI Mester” funkciónak köszönhetően minden eddiginél több, összesen mintegy 1500 helyzetet és több mint 5000 tárgyat képes felismerni és ezeknek megfelelően választja ki a legoptimálisabb kamera beállításokat. A mesterséges intelligencia a fotózás mellett kiemelten támogatja az okostelefon videós képességeit is: az MI Mozi mód segítségével módosítható és átszínezhető a felvételek háttere, valamint a fény- és kontrasztbeállítások is.

Az előrendelési időszakban a gyártó egy – a Mate 20 szériával egy időben bemutatott – Huawei Watch GT sportórát ad ajándékba a vásárlóknak. A sporteszköz kitűnően alkalmazkodik a városi ember mindennapjaihoz: energiatakarékos algoritmusának köszönhetően a felhasználó tevékenységeire szabottan optimalizálja a használatot, így akár két hétig is zavartalanul képes működni, a hosszú távú használatra pedig a készülék DLC gyémántszén-bevonata a garancia. A Huawei Watch GT 1,39 hüvelykes, 454×254 AMOLED kijelzőt kapott, amelyen nyomon követhető az óra tulajdonosának sporttevékenysége akár földön, vízen és levegőben is. A beépített fitness-coaching funkció folyamatosan méri és elemzi a szívműködést, ezzel valós idejű visszajelzést adva az óra viselőjének a test terheléséről. A TruSeen 3.0 pulzusmérő technológia aktív és nyugodt állapotban is követi a felhasználó pulzusszámát. Az úgynevezett “sport módot” használva a Huawei Watch GT figyelmezteti a felhasználót az edzés intenzitásának növeléséről egy előre beállított célsebesség-intervallum alapján, “pihenő módban” pedig automatikusan figyeli és rögzíti a felhasználók nyugalmi pulzusszámát. Ezenkívül, az okosóra alvás során az emberi szem számára láthatatlan szenzorokkal monitorozza a felhasználó szívritmusát, ezáltal teljesen zavartalan élményt kínál.

Az intelligens óra nagyteljesítményű akkumulátorának köszönhetően egyszerre képes működtetni a három legfontosabb műholdas navigációs rendszert (GPS, GLONASS, GALILEO). A három műhold folyamatos keresésével az eszköz még pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé.

A 46.5mm átmérőjű kör alakú kijelző, és a hagyományos órákból ismert dupla koszorú magával hozza a klasszikus órák kinézetét. A Huawei Watch GT okosóra 10,6 mm-es tokja kétsávos megjelenésével – kétszínű szilikon, valamint egy mutatós bőr-gumiszalag – elegáns és modern hatást kelt, melynek segítségével bármilyen alkalomra felvehető, univerzális kiegészítő.

A Mate 20 Pro 6GB RAM + 128 GB belső tárhellyel Viharkék és Morpho lila színekben, a Mate 20 pedig 4GB + 128GB konfigurációban Éjfekete, Viharkék és Morpho lila színekben lesz elérhető Magyarországon. A készülékek előrendelése október 17-én kezdődött a Telekomnál, a Telenornál és a Vodafonnál, valamint a Huawei kiskereskedelmi partnereinél, míg a boltokban november 5-étől lesznek kaphatók, előbbi 329 990 forintos, és utóbbi 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés