Connect with us

Hirdetés

technokrata

(Állítólag) több mobilfotós is elájult a hír hallatán: Itt az új Samsung Galaxy A9 NÉGY hátlapi kamerával

SmartPhone

(Állítólag) több mobilfotós is elájult a hír hallatán: Itt az új Samsung Galaxy A9 NÉGY hátlapi kamerával

(Állítólag) több mobilfotós is elájult a hír hallatán: Itt az új Samsung Galaxy A9 NÉGY hátlapi kamerával

Széles látó, teleobjektív, 24 MP-es főkamera zseniális éjszakai fotózással, illetve egy mélységlencse is található a hátlapon

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és számos olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

samsung-galaxy-a9-four-cameras

A Samsung Galaxy A9-et azoknak tervezték, akik tudják, mit akarnak, és el is érik azt. Nem számít, hogy egy kalandos szelfiről vagy egy tökéletes panorámafotóról van szó, a Galaxy A9 a legjobb társ a hétköznapi élmények megörökítésében, bárhová is sodor az élet.

„A vizuális kommunikáció által uralt, rohanó világunkban hatalmas igény van a jelentős innovációkra, így a mobiltelefon piac vezető gyártójaként a Samsung ezen elvárások kielégítésére törekszik. Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy termékcsalád tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs technológiák, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó innovációk előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy kiemelkedő okostelefonos kameratechnológiát.”

mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója.

Olyan izgalmas és összekapcsolt világban élünk, ahol a hétköznapi és az életre szóló pillanatokat, emlékeket azonnal megörökíthetjük és megoszthatjuk. Ezért az okostelefonok ma már jóval többet jelentenek a felhasználók számára puszta telefonnál. A Galaxy A9 a Samsung legújabb kamera innovációival felvértezve érkezik, hogy a felhasználók többet érhessenek el, tapasztalhassanak meg és több lehetőséghez jussanak a hétköznapokban is.

galaxy-a9-bubblegum-pink

Innovatív, négykamerás rendszer

A Galaxy A9 okostelefonnal a felhasználók könnyedén készíthetnek gyönyörű, dinamikus képeket. A négylencsés kamerarendszerrel felszerelt eszköz utat enged a kreativitásnak és lehetőséget teremet arra, hogy bámulatos minőségben örökítsük és osszuk meg ismerőseinkkel a legszebb pillanatokat.

  • A kétszeres optikai zoommal részletgazdag, kiváló minőségű képek készíthetők akár nagyobb távolságból is.
  • Az ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki minden pillanatból, a Jelenet optimalizálás funkcióval pedig profi fotóshoz méltó képeket készíthetnek. Az AI témafelismerés megoldás detektálja a kép alanyát, és a lehető legjobb minőség érdekében a beállításokat szükség esetén ennek megfelelően módosítja.
  • A mélységlencsének köszönhetően manuálisan is állítható a képek mélységélessége és fókusza, így valóban bámulatos fotók készíthetők.
  • A Galaxy A9 24 megapixeles főlencséjével éles és világos képek készíthetők kedvezőtlen fényviszonyok között is, a nap bármely szakában.

Jelentős, új funkciók az egyedülálló egész napos teljesítményért

A megbízható, 3800 mAh akkumulátor gondoskodik arról, hogy a Galaxy A9 okostelefont korlátok nélkül használhassák a felhasználók. Az új telefonnal minden pillanat könnyen megörökíthető, sőt, a Galaxy A9 128GB-os tárhelyén és akár 512GB-ig bővíthető memóriáján még több adat tárolható.

A Bixby és a Samsung Health alkalmazással, valamint az alkalmazáspár funkcióval a Galaxy A9 kényelmessé teszi a mindennapokat.

Elsőosztályú formatervezés

A Galaxy A9 okostelefon a Samsungtól megszokott prémium kivitelezésben, három egyedülálló színben, Kaviár fekete, Limonádé kék és Rágógumi rózsaszín variánsban érkezik. A lekerekített szélek, ergonomikus kialakítás és az ívelt 3D üveg hátlap gondoskodik a kényelmes egykezes használatról.

A Galaxy A9 Magyarországon 2018 november közepétől érhető el, 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés